LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selamat Hari Raya AidilAdha Terengganu T_T



Sobs T__T ~ Tajuk entry yang agak tacing untuk pagi Sabtu 5/11/11 ...  Kenapa lhaa aku tak boleh nak blah dari kolej nihh =,= Jutaan tahniah kepada yang balik rumah yang nak beraya dengan family tuu , bawak balikk ayam rendangg wehhh ~ >.<


Asal aku tak balekk ni wehh ? Sebab ape wehh ? Tiket abes ke wehh ? Tak ah wehh ... Batch kiteorang takboleh balekk . Lagy pun final dah dekad  dan taklama dahh , lagy 4 hari yaw ! >.<


Aku boleh lagy lek lek nak final . Peh , biase sangat nehh =,= Dah lha mid banyak failed , takde kesedaran betul lha Cik Fara MooMoo niehh =,= Aishhh ~


Aku kalau diberi hidayah , InsyaAllah aku study tak bangun bangun dah . Muhaha ~ ! xD Aku tanak bebel banyak banyak , sebab nak baca pasal Anatomi dengan ubat . Nak mengingat ni satu hal , fakta plak . Kalau auta aku boleh blah lagy . OK ! Stop stop . Aku dah merepekk =,=

Baru seminggu tak online dah macam ni =,=




Hai ! :D Pehh , rindu siod blog aku ni . Sehad walafiat lagy diaa :) Aku jep tak berapa na sehad -.- Uhuk >.< Perit tekak nii , banyak betul sekresi sampai dekad hidung rasaa =,= Memang merepek lha kan mukaddimah aku ni -,- ( tak pandai tulis dahh ) :P


Actually , semalam aku baru lepas habes mid exam . Yeah , sangat susahh sem dua ni =,= Aku ingat kan macam sem satu , boleh lek lek agy , tapi takk . Disangka panas sampai petang , rupanya kena pekse gak tengah hari tu =,= Haishh ~ 


Dan , atas sebab itu jugakk , aku dah lama tak online FACEBOOK ! Hahahaha ! xD Berjayaa jugak aku tak online time pekse , palingg paling pun , aku log in update status then log out balekk . Huh -,- Tak penah buad macam tu pulakk kan . . . 


Then , hari ni aku bukak setelah sekian lama aku tahan sangap nak bukak facebook aku tu , bulat mata aku tengok . Ha . . . bulat mata ngape pulok =.= Aku dah tak jumpa button profile aku , aku dah tak jumpa tempat nak update status . Fuh =,= Mana pegi mana pegi ! x___x 
Dengan picture baru upload besaa gajah dekat news feed =,= Upgrade baru rupenyee -.- 


Itu baru seminggu aku tak online , kalau sebulan ? Setahun ? Dua tahun ? Setan =,= Maken menyusahkann . . . 













Saya rindu awak ! Jangan hilang lagi :'(




Kau janji dulu tak nak hilang lagi , kenapa sekarang kau buat lagi ! :(
Aku paham kau sibuk , aku pun sama macam kau , tapi aku tak buat apa yang kau buat dekat aku sekarang ni . 

Tolong lha paham aku . Kau janji apa dulu ? Aku harap kau ingat .





Every single day im thinking about you ,
Your voice ,
Your face ,
Your nature ,
Everything ...

Then , i have been hopeless for waiting for you ,
It hurt to let go , but sometimes it hurts more to hold on ...

As soon as forever is through , I'll be over you ..
In my dream you're mine forever ...






I'm afraid to love , afraid to love so fast , because every time I fall in love . it seems to never last  ....





Poyo jeh jadi kau perempuan ! =,=




Heyhh .. aku nak bagitahu korangg korang nii . Ada perempuan ni kann , die tak memasal nak add akuu , padahal kenal pun takk . Oh okayhh , aku pun terlalu jujur tak nak bagitahu siapa dia kan .. 








Dia tuh pengganti si dia yang aku cerita dekad post aku sebelum ni . Kalau lupa yang ini eh ' Saya doakan kebahagiaan awak dunia akhirat ' 








Perempuan tu nak tunjuk yang dia bakal ganty aku dalam hidup si dia tu lhaa . Eh , aku sikit  pun tak heran lha pempuann =,= Kau dah kenapa riak semacam tu ? Kau tak kenal lagy mamat uh macam mana . Yelahh , mula mula ni memang lha baik , sweet sweet gitu kann , caring bagaii . Sama jugakk masa aku kenal die mula mula  dulu doe . =,=






Konon konon cun ah , bangga masa jari tuh duk add aku . Pleasee oke . AKU TAK AKAN APPROVE KAU SAMPAI KAU MATI :) Sweet giler ayat aku yang nihh . Hahahah ! xD
So , conclusion of thiss , aku tak nakk approve kauu . Biarlahh kau nak kate aku ego ke , sombong ke , berlagak ke , aku heran ke ? Tergugat plak status aku aku kalau kau setakat boleh cakap aku macam tuh ? Lagi bahagia hidup aku mungkin ada lhaa :)






Btw , terimakasehh sebab kau sanggup jadi pengganti aku untuk si diaa . Aku nak tengok sampai bila kau boleh bertahan . Setakat post love love bagai kat wall tu , semua orang boleh buaddd . Kau na jeles kan aku ? Motif ? Sikit pun tak jeless . Sebab aku tahu mamat uh macam mana , haa , mungkin lhaa sesuai dengan kau kan perempuann .










Ahaa , adaa satu ucapann untuk kau perempuann . Madafaka :D 














                                       Thanks for the reading peoples ! :D :D









No one knows what im feels now :'(




Assalamualaikumm :)

Aku teringin pulakk na buadd entry sedih sedih minggu nii , selari dengan aku nak kehabisan cuti dahh :( Esok last aku dekad Bera nii . Warghh ! Naa jalan jalan lagyy :(

Kenapa esok last ? Yeahh , aku balekk awal cebab ma ngan abah aku ajak pegi Kelantan , na jalan jalan katenyee . ' Oukayh abah , owang ikut jepp ^.^ ' > sedangkan hati ni berat na balek awal :( <

Actually , macam macam bendaa yang aku tak sempad na buad dekad sini , sadis rasenyee . . . Terpaksa aku wait another holidays to fulfill kehendak aku . YES ! KEHENDAK ! Bukann makann lhaa =,=

Oukayh oukayhh , baru aku perasan , kitaa lari topik kan =,= Haddoi ~ Selalu sangat macam nii . . Aish ~ Hurm .. sedih aku ni , payah nak tunjuk . Yelahh , aku ni budaa riang , mana maen sedih sedih ni , tapi bila kena masa aku sedih memang aku sedih sangatt :(

Aku sedih sebab .. terlalu banyak sebab . Aku kena luahkan jugak , kalau tak pedih rasanya kalau simpan lame lame . Go fara ! Go ! =.=   








Banyak benda yang mendorong kesedihan aku ni , haish ~ =,=  Pasal kawan ? Tak .. Alhamdulillah baik je :) Boyfie ? Please lhaa .. aku single until now lepas break duluu . Mungkin surrounding ? Yeahh , mungkin jugakk . 

Dengan orang yang aku rapat ? Yup . . . Itu yang sebenarnyaa . Aku takut sangat , dan tersangat takut kalau benda dulu berulang balekk . Ini biar aku je yang tahuu ..... 
Aku sayang kan dia , tapi aku tak boleh terlalu sayang . Sekali aku sayang kan seseorang tu , memang aku bersungguh . Dan sekali dia lupakan aku , aku rasa sebak sangatt :(

Even , dia tak pernah tahu aku sayang kan dia . Biarlah aku sorang je menyayangi dia dalam senyap . Itu lebih baik dari aku beritahu sendiri .. ...



Ukay's - Lepaskanmu Kerana Terpaksa :'(




Oukayh . .. Hari ini hari sedih akuu , so aku nak korangg semua rasa jugakk apa yang aku rasa sekarangg . Aku kena luah kan , lagi aku simpan , lagi pedih hati aku nii :(







Tak Dapat ku lupakan kenangan silam
Susah dan senang kita harungi berdua
Bersumpah setia hidup mati bersama
Sehingga ke penghujungnya
Tergamak engkau meninggalkan diriku
Disaat aku memerlukan kasih sayangmu
Kini aku sendiri meneruskan hidup ini
Bersama hati yang telah kau lukai
(Korus)
Menyesalnya aku menyintai dirimu
Kini ku sengsara akibat perbuatanmu itu
Kini kau bahgia hidup disampingnya
Mudahnya aku kau lupakan
Betapa sakitnya pedihnya
Kau kata kau cinta dia
Mengapa diriku akhirnya
Menjadi mangsa dalam percintaan
Oh pilunya
Terpaksalah aku sendiri
Mengundurkan diri demi
Keluargamu mengharapkan
Agar ku berlalu pergi
Untuk sidia pilihan hatimu
Dengan rela ku lafazkan
Selamat tinggal sayang
Ku doakan agar engkau bahagia ..

Saya doakan kebahagian awak dunia akhirat :')






Assalammualaikumm semuaa :) Morningg ^-^ Korangg dah breakfast belomm ni ? Ke bangun bangunn terus mengadap lappy macam akuu ? Hahaha :D 


Tengok tajuk entry aku pun dah macam laen laenn feel kann :) Sebenanyaa aku rasa macam na luah sesuatu , tapi aku tak mampu nak luahh sebab rasa macam mulut aku ni ada mangga pagar tu . Hahaha ! xD


Okay okay , serius okee :) 




Actually , pagi yang mulia ni , aku bangunn , menggeliat menggeliat , lepas tu , aku bukak lappy , terus on9 . Eh ? Awal betul >.< Entahh , rasa macam na bukak sangatt , macam ada somethingg . Huhh -,- Aku tasuke perasaan tu dari duluu lagyy =,=


Thenn , aku tengok ade budaa buncet ni add aku balek , hahaha ! :D Comel lha kau ni sehh . Baru remove semalam , lepas tu kite baek baekk , kau add balekk kan . Oke , trimass buncett :) Sayangg kauu banyakkk ^_^


Lepas tuu , aku klik klik news feed . . . tade pun post latest dari 'dia' . Okee , mungkin tak on9 , die dah balek Penang maybee . . -,- Okee , lepass tu , aku jalan jalan lagy dekadd profile orangg , hide request yang melampau banyakk =.= 443 request ? Matii akuu , tanaa approve ! Grrrr ~


Tiba tibaa . . . aku nampak nama dia dekad wall aku . Aku bukak lhaa . Rindu kan :') Ada latest status . Dia tulis ' Bahagianya ada orang bahagiakan kite ' . Okee , cepad dia cari pengganty  kan . . .  ::(
















Saya tahu , masa awak dengan saya dulu , kita banyakk gaduh , kita fikir kita tade keserasian kita boleh bersama kan . Tapi takk , awak tak paham saya , saya tak paham awak kan .


Awak tahu takk , sepanjang saya bersama awakk , banyak kali saya makan dalam dengan awak . Kecik hati , terasa hati , semuaa . Saya merajuk awak tak pernah nak pujuk , lagy awak marah saya adelahh :( Oke , mungkin dulu cara awak layan perempuan laen , tapi saya ? Awak orang istimewa dalam hidup saya , saya ada perasaan tu  .. Apa yang awak buad walaupun kecik , saya ambil berat . . 


Even sesibuk mana saya , saya tetap ingat awak .. tapi apa yang saya dapat ? Awak marah saya sebab tak mesej awak . Kenapa awak tak mesej saya , call ? Kenapa mesti saya yang kenaa mula dulu awakk ? Bukan saya na mengungkit , tapi saya na jugakk awak jady macam tu , biar saya rasa kasih sayang yang awak cuba tunjuk tu kan . . 


Until now , im still missing you , after you make a decision to let me go ..  Kalau itu pilihan awak , saya tak ada hak nak ubah . Semoga awak bahagia dengan kehidupan baru awak sekarangg sayang :')











Oh ini Rayaa Palingg Dull =,= Tapi Okay lhaa .





Hai awak awak semuaa :D Lamaa nyaa aku tak update blog ni kan kann . Punya lha busy , sampaii na stalk blog korangg pun ta sempadd . Ahaa .. dekad sini aku naa ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin ^.^ Aku naa mintakk maap kalau aku adaa buad sala ngan korang kan , sama ada secara live atau takk live , hahaha ! xD


Actually , aku tadee menda sangat na cite , just rayaa tahun ni aku rasaa serba kekurangann . Bukan kurang dued rayee , takkkk =,=  Walaupunn aku dapatt cuti dua minggu ta cam bebudakk laen yang cuti seminggu tu , muehehehe ~~ >.<  Jeless lha korangg ! hahaha ~ xD


Ok lhaa , tengokk gambaa yang ada nii , banyak lagy sebenanyee , tapi taa upload lagyy . So . enjoyy :D




 


                                                     Negeri Sembilan ( Jelebu ) :D
















                                                    Parit Raja , Muar Johor :D












                                               Parit Raja , Muar Johor :D














                                                  Negeri Sembilan ( Jelebu ) :D














Keliru ...




Keliru ? Aku sendiri keliru nak mula dari mana . Yee , aku memang tengah keliru gile sekarang . Otak blur blur lagi ni .. =.= Aku tak pandai nak berkias , nak buat ayat tersurat pun masih terkial kial lagi . Apa kata aku terus pergi dekat point je okay ? 


Kalau tak suka cakap jelah tak suka .. Tak perlu nak hilang bagai . Buat alasan macam macam . Hee ! Tak suka lha orang macam macam alasan ni . Tak payah nak jaga hati sangat .. Kalau kau terus terang , tak ada lha aku tunggu kau macam tunggul kat sini .. So , please .. :( Apa masalah yang ganggu diri kau sekarang ?


Oh . Dan lagi satu , kau tahu tak , semakin lama kau buat aku macam ni , kau makin menyeksa diri aku . Kau sedar tak ? Eee .. kusut lha dengan kau ni .. =.= aku sayang kau lha weyh .. Kalau kau tak ada perasaan yang sama macam aku , cakap terus dekat aku . aku tak nak syok sendiri . Macam orang bodoh tahu takk ...








Mood : Menunggu :(

Happy Bapak Day ! :D :D




Assalammualaikumm :D

Hehe ... hari ni kan hari bapak kan kan kan ? Haa .. aku lek je ta ucap . Wuwuw ~ >.< Apa ? Sengaja ? Taklaa .. Hehehe ~ xD 

Sebenarnya ... aku dah wish dua minggu lepas lagy siap bagy hadiah dah . Muahaha ! ( gelak angkuh ) Sebab aku tahu , kalau time hujung hujung bulan ni aku mane de wang dah na beli hadiah , aku dah siap siap bajek mase awal dapat elaun hari tu lagy . Hahaha ! xD Pandai ta aku bajek ala ala 2020 >.< Ahakz ! 

Aku bagi hadiah siap wish lagy masa aku balik cuti 3 hari dua minggu lepas .. Punyelah , happy giler abah aku dapat hadiah .. Tersenyum sinis beliau kat aku semata mata na mencover kegembiraannya seperti monyet makan kepok cicoh budu >.< Kikiki ~~ 











Owang : Bah ! 
Abah : Mende ? ( sambel pandang slekk =='' )
Owang : Owang na bagi mende kat abah .. Hekhekk ..
Abah : Bagi mende ? Bagi jelah , sengih sengih ngape nyee ? -.-
Owang : Emosi lak abah .... ( bernada emosi gakk >.< )
Abah : Eee ..amende kau ni . Bagi ape ? 
Owang : Eee...sabo jab sabo jab , na g amet lam bilikk :D ( nada excited ) 






3 minit kemudian ....











Owang : Abah ! Nah , jeng ! :D
Abah : Wahh ! Ape ni ? ( tersenyum maluu )
Owang : Dah nampak cendana pulaa >.< 
Abah : Lahh .. asal kau ta bungkus ?
Owang : Lahh .. abah nii , owang dah bagy kire oke dah . Sempoi , lek sudaa ~
Abah : Ea ? Kau beli mane ? Sempena ape ni ? ( da start da blur diee ... -.- )
Owang : Ee...abah ni , name pun hadiah , ne leh gitahu . Rahsia ! Taleh taleh =='' Ini sempena ' Pader Day ! '
Abah : Bape harganye ? 'Pader Day' bile ?
Owang : Kenape ? Na bayar ke ? Pader Day bile ? Entah ! Hahaha ! 
Abah : Ape lakk .. kau da bagi hadiah kat aku , ne leh amet balek ..ade plak tak tahu -,- ( ayat bengang )
Owang : Wah ! Hebad sekali -,-
Abah : Aku teka . RM16+.++ ?
Owang : Lah !? Betul lhaa .. mane abah tahu ? =.= ( ceh ..kantoi suda )
Abah : Haha ! Aku kan terer .. 






Abah terus blah  sambel bawak ikan kembong na bagi dekat kucing angkat aku kat luar rumah tu lepas dia teka betul harga hadiah yang aku bagi . Terkontang kanting aku kat dapur tu sorang sorang . Huhh .... =___='







Abah saya ! Muhamad Mohtar bin Mohd Arif :) I lap you abah , huhu >.<




P/S : HAPPY FATHER DAYS UNTUK SEMUA BAPAK BAPAK YANG ADA DISINI ! :D 


Zaman kegemilangan ~ xP



Assalammualaikum ...

Mesti first sight korang bace tajuk entry aku yang ni korang rasa macam , eee ! malas sial na bace =='' ta gempak betol tajuk entry , mesti isi die pun biase biase macam inti karipap jual pasar tani -,-

Haha ! Siot ah kauu . Baca ah dulu .. Zaman kegemilangan ni , zaman aku sekolah dulu . Yayaya .. sekolah kan  ? Siapa sekarang yang dah abes sekolah dulu , maybe rase rindu rindu na pakai baju sekolah putih tu yang kain nye wane biru ala ala laut china selatan tu ~ xD

Aku dengar name sekolah aku dah start pening . Tah kenape ... Sensitip kot :P Haa , aku bukan na cite pasal sekolah punnn :) Malas malas ! Cuma na show show on off ( amende ni amende =-= ) gambar masa aku sekolah dulu dan sekarang . Wah ! ( simpan lagy upenye :P ) Kenkadang aku tengok balik sorang sorang , rasa na tersembui ayaq liuq gelak . Wahahaha ! xD Rasa cam zaman sekolah tu zaman stupid stupid lagy . Ngahaha ! Nah nah tengok ni ! ^.^














2007-  Nie masa form 3 . Bhaha ! xD mase ni aku excited gilerr na edit gambar sampai atas kepale aku tu ade bear . Wawawa ~











2008-  Masa aku form 4 plak ..












2009 - Ni lakk mase form 5 asenye .. Cara amet gambar pastu edit pun dah berkurang :) wuwuw~ 












2010- Haa .. yang ni matang sikit gambar ni . Bhaha ! Masa dekat UiTM Dungun . Huhu ..










2011 - haa ...yang ni baru lagy . amet gambar pun dah tasuke dekat dekat , sume na jauh jauh dari kamera , ala ala model gitu , awww >.< yaa , aku dah tua kan , kena lha amet gambar matang sikitt . ( yayaya.. xP ) 







P/S - kau orang perasan tak aku tade gambar mase aku form 2 ngan form 1 ? hehe .. Ada banyak faktor gambar aku time tu tade . 1 - masa tu aku mane pakai hp kamera kamera lagy >.<  2- aku na amet gambar pun ta pandai kott =='' 3- aku mane ade laptop lagi , na ONLINE ONLINE bagai , aku mane reti .. bute IT aku mase tu .. :'(  4- aku segan na amet gambar mase tu kalau ade kamera pun sebab mase tu aku gemok sanad !! -.- ( vavi sape kutuk aku ) =________=

Nikmat tidur petang ! :D




Masa aku tulis entry nih , aku baru bangun tido . Wahahaha ! xD Bapak lame tido .. Padan muke , sape soh tak  bagy aku keje na buad . Kan aku dah isi masa lapang aku dengan mimpi mimpi indah yang bakal jadi fantasi tika tido aku . Muahaha ! xD


Dah dah , pasneh kalau rasa rasa jeles ngan aku sebab aku boleh tido petang time time nih , sila sila lha bagi aku keje eh eh ^.^ Jangan plak bagy aku keje angkat batu bata bagai  . Woooo ~ Gilakah ? O__O









Merinduinya :)



Selalukan aku tiba tiba beremosi waktu malam . Asal tah =='' Pelik nih .. Kenapa mesti aku pilih malam untuk aku beremosi . Hmm ..aku sendiri takde jawapan untuk soalan aku tu . Huh ..  ( mengeluh jelah )

Apa yang aku emosi sangat ni ? Takla .. Bukan emosi tu .. Aku tak gembira , sedih atau apa apa je perasaan sekarang . Aku cuma berfikir ...berfikir tentang masa depan aku , keadaan aku pada masa akan datang , dan semestinya kehidupan aku dengan insan yang aku sayang . Hmm .. benda itu lha yang main main dalam fikiran aku sekarang .. ( aku benci time nii ) tolong jauhkan keadaan ni dalam diri aku :(


Seseorang yang bernama insan ini .. Aku mula menyayanginya ...Waa ..cepatkan ? Pelik lhaa .. sememangnya aku macam ni .. Hati terlalu lembut ...aku tak pandai berkeras , dan tak pandai menipu perasaan aku sendiri .. Kadang kadang tu .. aku sendiri keliru dengan perasaan yang aku alami sekarang ... Betul betul buat aku serabut pikir pasal nii .. :'(

Boleh tak kalau aku tak terlalu memberi harapan pada dia ? Aku sendiri tak pasti samada dia berperasaan sama jua seperti aku .. Mungkin ...

Entah ..bila pikir balik .. Kesian dekat dia .. Apa yang pasti , dia gembira lepas kami berhubung balik :) Seronok ... Saat saat paling manis . 

Takpelah , aku mungkin banyak berfikir . Tah ape ape lagi aku pikir kalau takde yang tegur aku kan kan ^.^ Haha . Aku tak nak  orang lain nampak aku sedih . Takk .. kalau aku tunjuk kesedihan aku , itu menunjukkan yang aku ni tak kuat untuk harungi sebarang dugaan . Apa yang aku mampu buat , hanya tersenyum , dan membuat orang lain gembira termasuk dia yang aku mula sayang :')







Tersentuh Seketika :')




Dah lama tak berhubung dengan dia ... Siapa dia ? Biarlah aku je tahu :) Actually , dia ni aku dah kenal lama dah .. Cuma dia yang suka hilang diri .. ( nakal ini budak -,- )


' Pandaikan kamu tegur saya masa saya on Chat IM tu ' >.< Haha :D Memang lama awak hilang .. Apa kata saya mintak no awak balik then kita mesej macam biasa ? Oke kan ? Wawawawa ~~ 


No dah dapat ! ^.^ Suka suka :) Kamu cakap ape ? Kamu hilang diri sebab dulu saya dah ade boyfie ? Heyh , dulu lah ... :) Sekarang saya masih single ( nada gembira , tacing tacing sikit ) wakaka ! 


Bila kamu tahu saya single , kamu nampak cahaya cerah cerah , glitter2 gitu ~ xD ( hiperbola je tu , chill lek ah ! ) :D PELUANG PELUANG ! Eee , comel betul kamu ni ^.^


Tapi saya cakap , saya tak nak couple dah .. :( Takut dikecewakan lagi . OH ! Tambahan , saya nak belajar dulu , nak keluar jadi nurse yang berdedikasi ! Muahaha ! xD ( ayat nak power je , nyampah nyah tauuuu , awwww awww >.< ) Ngahaha ! :D


Kamu pun .. cakap , ' saya direject ' :( Tak lha sayang aee . Masa masih panjang . Awak ni terburu buru lhaa , kata saya dalam hati .. :)


Kamu kamu ... nak tahu tak . Sebenarnya saya nak bagitahu lama dah .. Saya taktahu macam mana saya boleh reject kamu dulu ... Kecian dekat kamu :( Masa tu saya lonely , kamu pun lonely ... 









Saya suka dekat awak masa tu , tapi saya tak mampu nak luahkan dekat awak ... Stupid , moron ! -,- Apesal lha saya ni bodoh time tu .. Eh? Bodoh time tu je , pastu time lain tak dah . Lalalala ~ :P


Ok ok ! Serius nii =='' saya suka dekat awak sebab awak baik , awak pandai amek hati saya , jaga hati saya ..awak sentiasa ada mase saya sedih . Tapi ...itu semua cerita lama . Masa awak dan saya nak SPM kan ? Terlalu lama .. Dua tahun berlalu , baru sekarang kite berhubung balik . Happy ! :D :D 


Kebetulan ...awak pun single sekarang , saya pun single .. :) Awak pun cuba susun kemas ayat ayat mintak couple . Haha ! Comel tau awak ni ^.^ Saya tak nak couple lha awak .. Perlu ke kita couple ? Wajib er ? Tak kan .. Semua tu tak membawa apa apa pun kan .. saya tak nak jadi macam couple lain , yang acap kali gaduh . HEY ! Adat lhaa .. dah jadi lumrah hidupkan ..












Awak ... apa kata kita kawan rapat , tapi ada perasaan sayang tu ? Bolehkan ? Nanti kita tak gaduh gaduh kan ? Betul ta ? betul ta ? >.< Saya sayang awak , tapi saya tak nak cakap , biar awak tahu sendiri , selami hati saya sebaik mungkin ok ^.^ Saya tahu , awak lelaki yang romantik , tapi awak tutup sifat awak tu dengan perangai awak yang gila gila macam orang gila tetepi jalan tu . Wawawa ~~ xD








Cinta akan wujud jika ada rasa kasih sayang antara dua jiwa :)

Leelou Blogs