LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Baru seminggu tak online dah macam ni =,=




Hai ! :D Pehh , rindu siod blog aku ni . Sehad walafiat lagy diaa :) Aku jep tak berapa na sehad -.- Uhuk >.< Perit tekak nii , banyak betul sekresi sampai dekad hidung rasaa =,= Memang merepek lha kan mukaddimah aku ni -,- ( tak pandai tulis dahh ) :P


Actually , semalam aku baru lepas habes mid exam . Yeah , sangat susahh sem dua ni =,= Aku ingat kan macam sem satu , boleh lek lek agy , tapi takk . Disangka panas sampai petang , rupanya kena pekse gak tengah hari tu =,= Haishh ~ 


Dan , atas sebab itu jugakk , aku dah lama tak online FACEBOOK ! Hahahaha ! xD Berjayaa jugak aku tak online time pekse , palingg paling pun , aku log in update status then log out balekk . Huh -,- Tak penah buad macam tu pulakk kan . . . 


Then , hari ni aku bukak setelah sekian lama aku tahan sangap nak bukak facebook aku tu , bulat mata aku tengok . Ha . . . bulat mata ngape pulok =.= Aku dah tak jumpa button profile aku , aku dah tak jumpa tempat nak update status . Fuh =,= Mana pegi mana pegi ! x___x 
Dengan picture baru upload besaa gajah dekat news feed =,= Upgrade baru rupenyee -.- 


Itu baru seminggu aku tak online , kalau sebulan ? Setahun ? Dua tahun ? Setan =,= Maken menyusahkann . . . 













Saya rindu awak ! Jangan hilang lagi :'(




Kau janji dulu tak nak hilang lagi , kenapa sekarang kau buat lagi ! :(
Aku paham kau sibuk , aku pun sama macam kau , tapi aku tak buat apa yang kau buat dekat aku sekarang ni . 

Tolong lha paham aku . Kau janji apa dulu ? Aku harap kau ingat .





Every single day im thinking about you ,
Your voice ,
Your face ,
Your nature ,
Everything ...

Then , i have been hopeless for waiting for you ,
It hurt to let go , but sometimes it hurts more to hold on ...

As soon as forever is through , I'll be over you ..
In my dream you're mine forever ...






I'm afraid to love , afraid to love so fast , because every time I fall in love . it seems to never last  ....





Poyo jeh jadi kau perempuan ! =,=




Heyhh .. aku nak bagitahu korangg korang nii . Ada perempuan ni kann , die tak memasal nak add akuu , padahal kenal pun takk . Oh okayhh , aku pun terlalu jujur tak nak bagitahu siapa dia kan .. 








Dia tuh pengganti si dia yang aku cerita dekad post aku sebelum ni . Kalau lupa yang ini eh ' Saya doakan kebahagiaan awak dunia akhirat ' 








Perempuan tu nak tunjuk yang dia bakal ganty aku dalam hidup si dia tu lhaa . Eh , aku sikit  pun tak heran lha pempuann =,= Kau dah kenapa riak semacam tu ? Kau tak kenal lagy mamat uh macam mana . Yelahh , mula mula ni memang lha baik , sweet sweet gitu kann , caring bagaii . Sama jugakk masa aku kenal die mula mula  dulu doe . =,=






Konon konon cun ah , bangga masa jari tuh duk add aku . Pleasee oke . AKU TAK AKAN APPROVE KAU SAMPAI KAU MATI :) Sweet giler ayat aku yang nihh . Hahahah ! xD
So , conclusion of thiss , aku tak nakk approve kauu . Biarlahh kau nak kate aku ego ke , sombong ke , berlagak ke , aku heran ke ? Tergugat plak status aku aku kalau kau setakat boleh cakap aku macam tuh ? Lagi bahagia hidup aku mungkin ada lhaa :)






Btw , terimakasehh sebab kau sanggup jadi pengganti aku untuk si diaa . Aku nak tengok sampai bila kau boleh bertahan . Setakat post love love bagai kat wall tu , semua orang boleh buaddd . Kau na jeles kan aku ? Motif ? Sikit pun tak jeless . Sebab aku tahu mamat uh macam mana , haa , mungkin lhaa sesuai dengan kau kan perempuann .










Ahaa , adaa satu ucapann untuk kau perempuann . Madafaka :D 














                                       Thanks for the reading peoples ! :D :D









No one knows what im feels now :'(




Assalamualaikumm :)

Aku teringin pulakk na buadd entry sedih sedih minggu nii , selari dengan aku nak kehabisan cuti dahh :( Esok last aku dekad Bera nii . Warghh ! Naa jalan jalan lagyy :(

Kenapa esok last ? Yeahh , aku balekk awal cebab ma ngan abah aku ajak pegi Kelantan , na jalan jalan katenyee . ' Oukayh abah , owang ikut jepp ^.^ ' > sedangkan hati ni berat na balek awal :( <

Actually , macam macam bendaa yang aku tak sempad na buad dekad sini , sadis rasenyee . . . Terpaksa aku wait another holidays to fulfill kehendak aku . YES ! KEHENDAK ! Bukann makann lhaa =,=

Oukayh oukayhh , baru aku perasan , kitaa lari topik kan =,= Haddoi ~ Selalu sangat macam nii . . Aish ~ Hurm .. sedih aku ni , payah nak tunjuk . Yelahh , aku ni budaa riang , mana maen sedih sedih ni , tapi bila kena masa aku sedih memang aku sedih sangatt :(

Aku sedih sebab .. terlalu banyak sebab . Aku kena luahkan jugak , kalau tak pedih rasanya kalau simpan lame lame . Go fara ! Go ! =.=   








Banyak benda yang mendorong kesedihan aku ni , haish ~ =,=  Pasal kawan ? Tak .. Alhamdulillah baik je :) Boyfie ? Please lhaa .. aku single until now lepas break duluu . Mungkin surrounding ? Yeahh , mungkin jugakk . 

Dengan orang yang aku rapat ? Yup . . . Itu yang sebenarnyaa . Aku takut sangat , dan tersangat takut kalau benda dulu berulang balekk . Ini biar aku je yang tahuu ..... 
Aku sayang kan dia , tapi aku tak boleh terlalu sayang . Sekali aku sayang kan seseorang tu , memang aku bersungguh . Dan sekali dia lupakan aku , aku rasa sebak sangatt :(

Even , dia tak pernah tahu aku sayang kan dia . Biarlah aku sorang je menyayangi dia dalam senyap . Itu lebih baik dari aku beritahu sendiri .. ...



Ukay's - Lepaskanmu Kerana Terpaksa :'(




Oukayh . .. Hari ini hari sedih akuu , so aku nak korangg semua rasa jugakk apa yang aku rasa sekarangg . Aku kena luah kan , lagi aku simpan , lagi pedih hati aku nii :(







Tak Dapat ku lupakan kenangan silam
Susah dan senang kita harungi berdua
Bersumpah setia hidup mati bersama
Sehingga ke penghujungnya
Tergamak engkau meninggalkan diriku
Disaat aku memerlukan kasih sayangmu
Kini aku sendiri meneruskan hidup ini
Bersama hati yang telah kau lukai
(Korus)
Menyesalnya aku menyintai dirimu
Kini ku sengsara akibat perbuatanmu itu
Kini kau bahgia hidup disampingnya
Mudahnya aku kau lupakan
Betapa sakitnya pedihnya
Kau kata kau cinta dia
Mengapa diriku akhirnya
Menjadi mangsa dalam percintaan
Oh pilunya
Terpaksalah aku sendiri
Mengundurkan diri demi
Keluargamu mengharapkan
Agar ku berlalu pergi
Untuk sidia pilihan hatimu
Dengan rela ku lafazkan
Selamat tinggal sayang
Ku doakan agar engkau bahagia ..

Saya doakan kebahagian awak dunia akhirat :')






Assalammualaikumm semuaa :) Morningg ^-^ Korangg dah breakfast belomm ni ? Ke bangun bangunn terus mengadap lappy macam akuu ? Hahaha :D 


Tengok tajuk entry aku pun dah macam laen laenn feel kann :) Sebenanyaa aku rasa macam na luah sesuatu , tapi aku tak mampu nak luahh sebab rasa macam mulut aku ni ada mangga pagar tu . Hahaha ! xD


Okay okay , serius okee :) 




Actually , pagi yang mulia ni , aku bangunn , menggeliat menggeliat , lepas tu , aku bukak lappy , terus on9 . Eh ? Awal betul >.< Entahh , rasa macam na bukak sangatt , macam ada somethingg . Huhh -,- Aku tasuke perasaan tu dari duluu lagyy =,=


Thenn , aku tengok ade budaa buncet ni add aku balek , hahaha ! :D Comel lha kau ni sehh . Baru remove semalam , lepas tu kite baek baekk , kau add balekk kan . Oke , trimass buncett :) Sayangg kauu banyakkk ^_^


Lepas tuu , aku klik klik news feed . . . tade pun post latest dari 'dia' . Okee , mungkin tak on9 , die dah balek Penang maybee . . -,- Okee , lepass tu , aku jalan jalan lagy dekadd profile orangg , hide request yang melampau banyakk =.= 443 request ? Matii akuu , tanaa approve ! Grrrr ~


Tiba tibaa . . . aku nampak nama dia dekad wall aku . Aku bukak lhaa . Rindu kan :') Ada latest status . Dia tulis ' Bahagianya ada orang bahagiakan kite ' . Okee , cepad dia cari pengganty  kan . . .  ::(
















Saya tahu , masa awak dengan saya dulu , kita banyakk gaduh , kita fikir kita tade keserasian kita boleh bersama kan . Tapi takk , awak tak paham saya , saya tak paham awak kan .


Awak tahu takk , sepanjang saya bersama awakk , banyak kali saya makan dalam dengan awak . Kecik hati , terasa hati , semuaa . Saya merajuk awak tak pernah nak pujuk , lagy awak marah saya adelahh :( Oke , mungkin dulu cara awak layan perempuan laen , tapi saya ? Awak orang istimewa dalam hidup saya , saya ada perasaan tu  .. Apa yang awak buad walaupun kecik , saya ambil berat . . 


Even sesibuk mana saya , saya tetap ingat awak .. tapi apa yang saya dapat ? Awak marah saya sebab tak mesej awak . Kenapa awak tak mesej saya , call ? Kenapa mesti saya yang kenaa mula dulu awakk ? Bukan saya na mengungkit , tapi saya na jugakk awak jady macam tu , biar saya rasa kasih sayang yang awak cuba tunjuk tu kan . . 


Until now , im still missing you , after you make a decision to let me go ..  Kalau itu pilihan awak , saya tak ada hak nak ubah . Semoga awak bahagia dengan kehidupan baru awak sekarangg sayang :')











Oh ini Rayaa Palingg Dull =,= Tapi Okay lhaa .





Hai awak awak semuaa :D Lamaa nyaa aku tak update blog ni kan kann . Punya lha busy , sampaii na stalk blog korangg pun ta sempadd . Ahaa .. dekad sini aku naa ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin ^.^ Aku naa mintakk maap kalau aku adaa buad sala ngan korang kan , sama ada secara live atau takk live , hahaha ! xD


Actually , aku tadee menda sangat na cite , just rayaa tahun ni aku rasaa serba kekurangann . Bukan kurang dued rayee , takkkk =,=  Walaupunn aku dapatt cuti dua minggu ta cam bebudakk laen yang cuti seminggu tu , muehehehe ~~ >.<  Jeless lha korangg ! hahaha ~ xD


Ok lhaa , tengokk gambaa yang ada nii , banyak lagy sebenanyee , tapi taa upload lagyy . So . enjoyy :D




 


                                                     Negeri Sembilan ( Jelebu ) :D
















                                                    Parit Raja , Muar Johor :D












                                               Parit Raja , Muar Johor :D














                                                  Negeri Sembilan ( Jelebu ) :D














Leelou Blogs