LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RM20 For 4 Figures Incomes , Terbaikkk :D




Assalamualaikum , haii pembaca blog tegar :D Haa , entry kali nii aku nak share dengan korang , macam mana nak dapat side income yang berganda dan lumayan walaupun korang hanyalah pengganggur yang berjaya , student yang buat pinjaman , surirumah dll .



Mudah je nak faham , aku ringkaskan ye :) Ramai yang telah membuktikan bahawa biz berkelulusan SSM ni memang boleh bawa keuntungan yang tak terjangka ! Orang lain dah penuhkan poket dieorang hari-2 . Waa .... ! :D



Lepas tu , aku nak beritahu korang modal untuk join biz ni bukan RM100 , bukan RM1000 , TAPI RM20 SAHAJA ! Income yang masuk bertubi-tubi , dan tak perlu jual produk or jumpa orang , yang boleh korang buat just duduk rumah , layan laman sosial sambil buat duit ! ^_^



Aku dah join , so sekarang korang bila lagi ? Belum cuba belum tahu tauu :) Mula-mula aku nak join dulu , aku macam berbelah bagi jugak , takut lah macam MLM kan tak boleh pakai semua tu , tapi sebab kan aku berusaha nak dapatkan side income lain selain jual produk , aku istiqamah dan redha je , aku try biz ni . Memang ada guide yang tolong aku ajar cara nak godek-godek biz ni . So , aku kan memang slow learner , memang bertubi-tubi soalan aku tanya dekat die . Hahaha :D Tak paham kan , cuak jugak kalau kalau kena tifu :3 Ouch ~


Tapi , Alhamdullilah , dengan usaha aku yang gigih sangat nii tak sampai 5 hari income masuk RM100 . Macam tak caye jee , tapi terpakse caye jugakk sebab dah masuk dah pun dalam bank aku , ahak hakk >.< So , simpan laa ! Jangan gunaa , jimat cermatt , uhuu ..


Okayy , kalau korang berminat nak join biz ni boleh whatapps no aku okayy , 011-19307875 , haa , whatapps nak join biz je tau , kenal-kenal memang tidak dilayan sama sekaliii :D


Bermodalkan RM20 semua mampu , aku boleh tak kan korang tak boleh? Minimum sebulanincome RM400 tuu , huhu ... Ok , yang penting banyak usaha , doa dan tak mudah putus asa okayy :D Nak seribu daya tak hendak seribu dalih . Peacee (^_^)V




P/S : Kalau nak join whatapps aku , dan aku akan guide korang . Nanti dah whatapps aku bagitahu biz ni apa-apa , baru boleh daftar kat sini dengan klik link aku ni yee ..



http://www.rm20segera.com/?r=missfara

Kerinduan Selepas Tamat Pengajian Diplomaa :')




Assalammualaikum semua :) 

Lamanyaa aku tak bukak blog , update entry bagaii . Kesiann , rindu aku dekat blog aku sampai kena Malware lagi -_- Jahat betul . So , hari nii aku dah nak start upgrade macam-macam blog aku . Muahaha !


Tup tupp .. selama aku tak bukak blog aku nii , aku teringin nak announce kat korang semua , aku dah tamat pengajian aku ! Yehaaa ! :D:D Gembira siott , macam kejap jek 3 tahun tu , tapi kejap-kejap pun macam-macam pengalaman pahit,manis,masam mencuka aku dah hadapi . Ya Allah , syukur sangat :')


Dan sekarang aku duduk dekat rumah dan tanam durian yang entah bila nak berbuahh . Kihkih >.< Aku pengganggur tegar jelaa , tunggu surat posting aku actually ^_^ Rasa tak sabar nak bekerja pulakk . Ahakk


Waa .. macam mana lah rasa jadi seorang penjawat awam yang berdedikasi , dihormati , disanjungii ( hamboiii >.< ) In Shaa Allah , kalau nak jadi terbaikk cenggini cenggini aku kena lah usaha keras , fokus kerja kan .. tak gituu :P


Oh , sebelum terlupaa aku sekarang bukanlah mengganggur habiskan duit mak bapak aku , tapi aku usaha jugak majukan diri aku walaupun duduk dekat rumah goyang kaki kucing .. err .. krik krik kriik -_-

Aku buat bisness sekarang babe >.< Waa , pandainyaa anak dara ni cari duit , anak sapelahh nii , ahakk hakk . Bisness aku takla semaju usahawan kat luar sana , dan takla dapat income beribu-riban macam orang yang keluarkan modal yang beratus-ratus tu tapi Alhamdulillah income tak banyak tapi aku puas hati sebab hasil dari usaha aku sendiri * wah ayatt kau nokk *

Oleh sebab dan kerana korang dah TERBACA pasal bisnes aku so , tak salah kan kan kalau aku promote produk yang aku jual nii , eheee :D 


https://www.facebook.com/mooberrysupplement



Haa , korang boleh klik klik link aku tu , dan like lah ye page tuu ^_^ Follow pun boleh laa . Kalau korang ada masa bacalah tentang produk yang aku jual tu , kalau tak minat kena baca jugakkk ! ( hoho paksee :P ) Tak apa , baca je dah cukup , kalau nak beli tu atas hak masing-masing kann , tak kan aku nak paksa-paksa kerat jari korang suruh belikan . Eheh . Sudahh , aku taknak merepek dahh , nak explore-explore lagi setting blog aku ni . Pening jugakk . 



Baii :D :D


Leelou Blogs