LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ೋღ ♥ ღೋ My shiny shomel little son :D ೋღ ♥ ღೋ




Assalamualaikum blogger semua ^__^ Hari ni aku rasa macam nak happy happy kan diri aku ni . Boleh tak , boleh tak ? Haha ! Gedikk ==''


Shiny Shomel ? Apa tu doi =='' Aku plak doi .. , kau reti baca ke takk ? Mesti lha mende tu comel , bersinar sinar kan ? Takkan keropok lekor lakk =='' Halamakk aihh ~~














Eh eh >.< Apa niii ? COMEL !! Tapi bukan ni yang aku na cite sebenarnye .. LALALALA :P





Oke okee , sambung balikk >.< Actually , my shiny shomel tu anok aku :D Yes ! Aku dah ada anok . Muahaha !! xD Suka betul aku gelak nampakk anak tekak nii . Ehee >.< Sejak aku ada anok ni , aku rasa macam sifat keibuan dalam diri aku makin tak wujud . Wakaka ! xD

Asal ? Asal ? Salah ke aku cakap ? Hah ? Tade sifat keibuan aku cakap ? Halahh , kenapa ? Korang tak caya ? Caya lha weyhh . Aku ni na tengok lemah lembut pun ada masa dengan tempat je . Kalau tak , aku jadi seorang aku jelahh ^__^ ( ayat macam bahasa Thailand =='' )

Ha ? Na tahu sape anok aku ? Nak nakk ? Hehe .. Kejabb ...



LOADING ...












LOADING ... 25%







LOADING ... 35%











LOADING ...45%











LOADING ...55%








LOADING ...65%
































LOADING ...75%




Haaa .. anok aku yang tengah tengah tuu ^__^ Comel kan kan ? Heyh =='' Tak comel ? Kesah ke aku ? Hmm  ! ==''


Korang nak kutuk ke ngata ke , gosip ke , ngumpat ke , dan lain lain , aku tak kisah . Yang penting aku sayang anok aku oke ! Titik . =='' 

P/S : Tiba-tiba na emosi =='' ( mood tak berapa baik sebab bulan mengambang ) Piece yaw ! (^_______^)V

Sayang DIA tinggal kenangan :') ♥





Assalammualaikum :) Baiklah , petang petang yang tenang ni , aku tetiba teringat seseorang . Ye .. seseorang yang pernah buat aku  gembira :) Asal pulak eh .. ishh ==''  aku pun taktahu kenapa aku teringat dia . Na kata aku tengok gambar , tidak lhaa . Aku rasa ta sampai hati na tengok gambar kami :(


Tiba tiba juga , timbul rasa rindu . ''Aduii .. kenapa dengan kau ni Fara , lupakan dia ..''
Hanya perkataan itu saja yang boleh memujuk hati aku ni . Mungkin boleh .. tapi hanya sementara .. Aku pernah menangis kerana dia . Kenapa aku menangis ? Aku pun taktahu kenapa . Hati aku terlalu lembut dan airmata sangat murah masa tu ...


                                           










                                                  Aku pernah call dia .. sekejap ...








Dia ingat aku lagi ke ? Aku takut dia menolak na bercakap dengan aku .. Terlalu banyak kata kata negatif yang bermain main dibenak fikiran aku ni :(  ''Tolong Fara ..kuatkan semangat kau , dia bukan siapa siapa lagi untuk kau '' 


Dia angkat .. tetapi mengambil masa yang lama untuk kenal suara aku .. Kau memang terkejut masa tu bila kau tahu aku yang hubungi kau .. Kau tanya aku sebab aku hubungi kau .. Jawapan aku tak berupa jawapan . Saja aku buat begitu supaya kau tidak terus tertanya-tanya ..




Aku tahu kau pernah lukakan hati aku . Buat aku sedih dengan perbuatan kau dulu . Aku terima , sebab aku sayang kau . Tapi , tolong ... Jangan anggap aku ni macam baju seluar kau . Bila kau nak pakai , kau guna , bila taknak kau buang . Tolong ... aku merayu :'(


Sekali pun kau tak pernah hubungi aku , seperti kawan kawan kau yang lain , aku terima . Aku tahu susah untuk kau untuk memulakan perbualan dengan aku , insan yang pernah kau sayang dulu . Aku faham perasaan kau ...  Ambil masa selama yang mungkin ...


Dekat sini aku cuma mampu luahkan ini saja .. Aku tak mampu nak teruskan luahan hati ini . Terlalu sebak . Dan biarlah diri ni seperti ini , dan kau , aku harap kau bahagia bersama pilihan kau . Aku tidak berkesempatan nak beritahu kau sepekara . Aku minta maaf jika semasa aku dan kau bersama , aku pernah lukakan hati , buat kau menangis . Itu semua aku lakukan kerana aku sayang kau ... Kini hanya tinggal memori yang masih bersisa didalam kotak fikiran yang tidak mampu untuk mengimbas kenangan yang penuh kesedihan .  :'(














Terimakaseh untuk hadiah harijadi ni :)








Tinggal kenangan . 30.12.2010

Jamuan Rakyat Bersama Perdana Menteri ? Wah ! :D



Assalammualaikum semua para blogger >.< Eceh ~ Dah lama kan aku tinggalkan korang semua , blog ni jugak , timbul rasa rindu yang teramat dalam jiwa ini :') Beremosi pulak dah aku ni . Aish ~ =='' 


Dah berapa lama eh aku tak update blog aku ni =='' Dah bersawang-sawang dah blog aku ni , naseb baik lha ada lagy yang blogwalking blog aku yang tak berapa na cantek dan cun ni >.< Wakaka !


Oke ! Aku dah start mengarut kan . Still macam dulu ... Yeah ! Of course aku macam dulu . Tak akan aku berubah kan kan ? Tak mungkin ...  Tapi kalau berubah hati dan perasaan tu ada lha :D Ceceh .. hati dan perasaan apa pulak nihh . Walaweyhh ~ Korang na cakap aku suka someone kah ? In love kah ? Atau kah kah kah ! xD xD


Aku tak nak cerita pasal hati dan perasaan lha weyh =='' Apa korang ingat aku ni minah debunga ke ape =='' Please ... Aku tak reti na buad ayat debu-debu cinta nih . Muahaha ! xD ~ 


Hish ! Sudah sudahh .. Lari dari topik asal dah nii ==''  Baiklah . Kita mula balik oke ^.^ Korang baca kan tajuk entry hari ni ? Baca kan kan kan ? Baca ke tak ? =='' Eeee ! 


Jamuan Rakyat pun tak tahu kah ? Apa first thinking korang masa baca tajuk entry hari ni ? Mesti korang tengah membayangkan PM duduk sebelah aku , sambil bini dia ajak aku pegi Spa Q , lepas tu offer aku pegi cuti samasama dengan dieorang pegi London kan ? Wakaka ! ( dalam mimpi lha der ) >.<


Actually kan , aku dah lupa bila masa tarikh jamuan tuu . Ish =='' Careless kot .. Kenangan dinner bersama PM tu kau ! :D Woh ! 


                                                    





                                   ape motif aku gelak pun tak tau =='' Moron ~




                             piece tu senantiasa ade kalau nak begambo :D




                                halah ! tak best time nih , keras ==''
                                          


                                                   piece yaw people ! :D




                                   comel tak kiteorang ? Awww ^_^




                          kereta myvi belakang tu penting ! :D ehee ~


                                                             


                                              muncung muncungg >.<






ini aje gambar yang aku dapat ambek >.< Muahaha ! Tade pun gambar dengan PM . Kan aku dah cakap , aku tak duduk sebelah PM lhaa , datang makan jee :) PM tu duk tengah tengah khemah dengan guard nye , aishh ==''  So , inilah baju yang kami pakai semasa pegi dinner tu . Merah menyala you ! Awww >.< 




P/S : Jari aku penad menaip . Kenapakah ==''

Shahir - Luar Biasa


                                                                       


Seandainya mengalir di sini

Yang sejernih apa yang terkunci
Pastinya di dalam diari
Bagailah kasih
Hati ke hati bersemadi

Segala senyumanmu mengusikku

Oh mengapa
Tak terhidu
Kucupanmu berlagu merdu

Chorus

Luar biasa
Landah senja suria padamu
Lalu menusukku
Luar biasa suara
Siksa membisu
Akhirnya membunuhmu

Hidup ini puas dipenuhi

Yang sesali tiada berganti
Natijah rasa dizahiri
Bagai dimensi dan hipokrasi berselari

Segala senyumanmu mengusikku

Oh mengapa
Tak terhidu
Kucupanmu berlagu merdu



Aku suka suka suka dan shangat suka lagu ni ! :D SUMPAH best . Mula mula aku tak tahu sangat tau lagu ni .. Aku pikir lagu nie mesti tak berapa na kena dengan jiwa aku . Alahh , aku kan sekarang dah jarang dengar lagu lagu nii ==''  Dengar pun lagu yang ada dalam handphone , lappy dan suara suara member member aku yang sedap macam cucur udang tu nyanyi . Muahaha ! xD ( KEJAM ! ) :P


Klik sini meh , na tengok video yea :) [ Luar Biasa ]
Leelou Blogs