LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(。❤‿❤。)

yeah , steady ah gamba nih . haha ! ini kawan aku Farah Adnan . Comel kan kan kan :) Die ni kawan same sekola rendah aku . Dia jugak bakal menjadi mahasiswi disebuah IPTA di Jengka . Best nye dapat dekat dekat ngan rumah kan :) Semoga kau berjaya dalam bidang yang akan kau tempuhi kelak :)

(。❤‿❤。)

sape nih ? haa .. ini Norain Jamaluddin . sape ? haha ! aku ingat korang tahu . dia ni kawan mase sekolah rendah dulu . err .. SK Kerayong . Budak pandai nih , jngn main main , atau aku je banyak main ? ngahaha !

Sweet Moment :)

wow ..  what a sweet moment isnt it ? i adore this moment . why ? why wht ? ouh .. u mean , why im adore this moment yah ? haha ! nothin special reason that i could tell u but  ...  in the same time i will make this moment came true in my life .  just wait n see  . :)
Leelou Blogs