LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hari yang tak menguntungkan ! =,=

Untunglahh dia dapat pegi Starmall tengok wayangg =,= Dekat pun dekatt . Asal call jek cakap nak pegi shopping barang lahh , jumpa member lahh . Eee ! Oke bengangg .


Asal kau tak cakap nak jumpa makcik yang cuci bangunan tu jekk =,=' Lepas tu , bila tak mesej mulalahh kau cakap aku bukan bukan arn arn arnn ! Padahal punya lama aku tunggu kau , layan Running Man siap sambel makan kerangg busuk , erghhh ! SUMPAH aku tak akan beli dah kerangg dengan makcik dekad lambakk tady . Macam syial puih rase kerangg tu . Oke dah lari topikk -,-






Lepas tuu .. haa , tengok-tengok . Hantar mesej salah pulakk tuu . Entah nak hantar dekad sape tak tahuu . Tibe ... Nie mesti ade skandal laen ni =,= Tak padan dengan mok mok , mengadee kau ehh -.-


Rasee nak tumbuk jekk jumpe nantyy . Siap lah ! 













Aktiviti Hari Jumaat yang Dinantikan :D



Assalamualaikum awakk sume :) Heee .. Hari ni hari jumaat kan kan kan ? Cuti kan .. Eh ! Lupa pulakk , Terengganu jek cuti , negeri laen tak cuti lagy . Hoho :D


Aku ni dah macam tunggu bulan jatuh ke peha tau ta ! Menunggu hari jumaat datang rase macam bapak lah lamee seh =,='  Hari  jumaat ni macam macam aku panggel , antaranya hari yang boleh aku lelap sepanjang masa , hari yang merehatkan kaki , hari yang melembutkan jari , hari yang melegakan urat bebelit . Hahaha ! xD


Nak tahu takk ape yang paling aku tunggu tunggu kalau tibe hari jumaat ? Haa .. Kalau yang memang duduk Terengganu memang tahu lahh tiap-tiap jumaat petang ade lambak . Haa , tahu lambak tak ? Ke tak tahu ? Ke pura-pura tak tahu ? Ke memang tak nak tahu ? Haha :D


Hobi aku jugak pergi lambak tu , tapi ade hobi laen yang suka buad . Jeng jeng jeng ! 










Dah nampak dah gambar kat atas nii ? Ape dieorang buadd tu agak agakk ? Nyanyi lahh . Nguehehe >.< Aku suke pergi karaoke jamban lahh . Muahaha ! xD 


Takde keje kann .. menghabiskan dued jek , tapi bagus jugak kadang kadang nyanyi lepas stress . Duduk kolej asek kena marah jee , nanah jugak telingaa ni =,= Kalau boleh lah , hari-hari aku nak karokk -,- Tapi mase tu selalu jeles dengan aku . Nyampah ! Pegi jeles tempat laen ahh .....




Boleh tak kalau aku nak beli satu set karok bawak masuk bilikk lepas tu karok percuma :D Hehehe ... Kalau ade sport check bilik aku nyorok bawah katil . Hewhewhew ~~ 

Lupakan Masa Silam , Hadapi Dunia Baru :)




Assalammualaikum blogger's :) Lama tak update . Last aku melawat blog aku nie masa entry aku yang last pasal Raya Korban bulan 11 tak silap . Pehh , jangkamasa yang agak lama seh =,=


Untuk pertama kali tahun 2012 nii aku nak update balik blog aku , kemaskini balik ( dalam proses ) huhu ...


Eh ! Lupaa . Aku serius lupaa mana nak main main mende alah nii =,= Adoi lahh . Ok ok , aku tana merepek repek macam nenek tua , sekarang ni aku nakk cerita sikit jek , tak banyak pasal tajuk entry aku yang konon konon gempak lahh tajuknye . ( Wekkk :P )


Lupakan yang silam .. Hmm , maksudnya ape yee ? Lupakan yang lama cari yang baru keh ? Oh takk kot . Itu korang punya andaian lah kot . Bagy aku lupakan yang silam nii , aku nak cuba bina hidup baru dan jadikan cerita dulu tu sebagai pengajaran kehidupan je untuk aku . Fuh ! Ayat sastera :D


Actually aku makin happy dengan kehidupan baru aku sekarang , untuk tahun nii , sampai tahun bila bila dan bila . hehe :D Sebabnyaa , adalahh :) Tak boleh nak beritahu sekarangg .. Aku ni pun exam tak habess lagy -,- Nak menempuh satu lagy paper macam nak exam 10 paper lagy . =,='


Ok ! Nak sambung membaca :) Wish me luck exam last esok :D 3 pointer will be mine . Muahaha ! :D :D





Leelou Blogs