LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Poyo jeh jadi kau perempuan ! =,=




Heyhh .. aku nak bagitahu korangg korang nii . Ada perempuan ni kann , die tak memasal nak add akuu , padahal kenal pun takk . Oh okayhh , aku pun terlalu jujur tak nak bagitahu siapa dia kan .. 








Dia tuh pengganti si dia yang aku cerita dekad post aku sebelum ni . Kalau lupa yang ini eh ' Saya doakan kebahagiaan awak dunia akhirat ' 








Perempuan tu nak tunjuk yang dia bakal ganty aku dalam hidup si dia tu lhaa . Eh , aku sikit  pun tak heran lha pempuann =,= Kau dah kenapa riak semacam tu ? Kau tak kenal lagy mamat uh macam mana . Yelahh , mula mula ni memang lha baik , sweet sweet gitu kann , caring bagaii . Sama jugakk masa aku kenal die mula mula  dulu doe . =,=






Konon konon cun ah , bangga masa jari tuh duk add aku . Pleasee oke . AKU TAK AKAN APPROVE KAU SAMPAI KAU MATI :) Sweet giler ayat aku yang nihh . Hahahah ! xD
So , conclusion of thiss , aku tak nakk approve kauu . Biarlahh kau nak kate aku ego ke , sombong ke , berlagak ke , aku heran ke ? Tergugat plak status aku aku kalau kau setakat boleh cakap aku macam tuh ? Lagi bahagia hidup aku mungkin ada lhaa :)






Btw , terimakasehh sebab kau sanggup jadi pengganti aku untuk si diaa . Aku nak tengok sampai bila kau boleh bertahan . Setakat post love love bagai kat wall tu , semua orang boleh buaddd . Kau na jeles kan aku ? Motif ? Sikit pun tak jeless . Sebab aku tahu mamat uh macam mana , haa , mungkin lhaa sesuai dengan kau kan perempuann .










Ahaa , adaa satu ucapann untuk kau perempuann . Madafaka :D 














                                       Thanks for the reading peoples ! :D :D









1 comment:

  1. heee tu laaa indah time bercinta...

    selamat hari raya aidil fitri

    ReplyDelete

Leelou Blogs