LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anak Sedare Ku :) muah :)


ape yang sedang dilakukan ? menanam pokok ? memetik bunga ? mencabut lalang ? Tidak juga , semua jawapan salah . Dia sedang berlakon memegang pokok pokok yang ade , sebab telah disuruh oleh makcik nya yang berwawasan 2020 . hahaha !

Bandung Mari :)

Dimana ni agak agak ? Betul !! Bandung , sebab korang tengok tajuk kan kan kan =.= Tak aci . Sudala . Ini ma aku lah , die pegi Cuti - Cuti Malaysia dekat Indonesia . Aku lupe tarikh nye , tapi yang aku ingat die pegi mase aku tengah menduduki peperiksaan besar iaitu SPM . Kalau tak silap lah , mase tu aku nak periksa Sains , tanpa ibubapa dirumah , aku menggagah kan kaki untuk pegi menduduki peperiksaan , tanpa mencium tangan mereka . Akhirnya , Tuhan Maha Adil , Dia telah memberi aku peluang , dan aku telah menScore A dalam subjek Sains . Yehaa !! :D ( topik lari )

Felix Adalah Man :)

Ape ni ? Heyhh =.= kucing pun dah tak kenal ke ? Pelik lah korang ni , aku ingat aku je pelik , rupanya ade lagi yang pelik . Haha ! Bukan nak bangga waima berlagak eh , tapi gambar yang ala ala photographer yang profesional ni , aku lah yang snap . :) Pro ke Rookie ? Jangan cakap Amatur lah . Comel nye ! ( Gedik kejab )

Felix Lagi ? Oh Men !

 Lagi sekali kucing aku menjadi mangsa keadaan , sebab apa ? Dah ia je yang sanggup jadi model aku kan . Aku kan minat photographer ni , so , ape salah nya aku ' meluahkan ' skill aku kt Felix . hahaha ! Sape sape yang pro dalam photographer ni , turun turun lah ilmu anda itu pada saya . ngaaa :D

Ma Dan Abah :)

Ini ma ngan abah aku , Noraini sama Muhamad Mohtar . Abah sekarang duduk tanam anggur je dekat rumah . Ha ? Tanam anggur ? Ape aku cakap nih . Haha ! Bukanlah , maksud aku abah dah tak keje , pencen ATM lah . ( Angkatan Tentera Malaysia ) Umur die dah 60 tahun da tahun 2010 ni . Abah pantang kalau anak anak die tinggal solat , aku tak eh , dulu ye setahun sekali bape kali je aku solat . ( Bad Girl ) Sekarang sudah insaf lah . :) 


Ma pulak keje sebagai Penolong Jururawat dekat HOSHAS ( Hospital Haji Ahmad Shah ) . Ma garang gile , sampai abah pun tak berani nak bertikam lidah ngan ma . SUPERMAMA ! haha ! xD Ma sensitif sikit ngan anak anak die , macam cepat tacing , tapi paling bagus ma tak simpan dalam hati , die direct je bagitahu kat kiteorag 4 beradik ni yng die tak puas hati kan anak anak die . :) Ma kalau dah melenting , pehhh , berasap rasap kot telinge nih , dan bilik MESTI MARI ! ngahahaha !

Okeyh . Ini first pic yg aku rajin snap . Pict neh anak sedare aku , Iwana Iffah binti Zuhaimie . Sebenarnye bagi aku dah cantek dah .Hahaha ! ( terserlah kesengalan) Aku teringin sangat nak jadi fotografer yg profesional  ,tapi mak aku cakap , ape yang best ? Best pe , ma mane tahu . Hehe :) Alaa , tapikan aku dapat sambung belajar dekat UiTm Dungun , kos Pengurusan Pelancongan dan bukan Multimedia atau sebagainya yang berkaitan IT ni , kalau tak dah lame aku jadi photographer yang berkaliber dan berintergrasi . ( ape aku ngarut ) :P
Leelou Blogs