LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

-Dirimu Ada Untukku –





Wajahmu sentiasa kelihatan di tabir mataku ,
kerana  ,
Kamu selalu dihatiku …


Setiap hari aku sering merindukanmu ,
kerana,
Kamu sangat istimewa untukku …


Aku tidak pernah risau dikala jarak menjauhkan kita ,
kerana ,
Aku amat sayangkan kamu …


Aku ingin selalu melihat kau bahagia dan gembira tanpa airmata ,
Kerana ,
Setiap perbuatanmu , percakapanmu akan membuat hatiku tenang dan tersenyum …


Aku selalu impikan hidup besama kamu ,
Kerana ,
Aku cintakan kamu …


Aku ingin berterima kasih pada kamu ,
Kerana ,
Kamu sentiasa ada disisi ku ketika aku susah dan senang …


Kamu selalu memujuk aku ketika aku sedang bersedih ,
Ketika aku buntu mengharungi dugaan hidup ,
Dan ketika itulah juga kau ada disampingku …





Terima kasih memberiku cinta selama ini ….




Cinta itu buta atau anda memang buta :P

 



Assalammualaikum blogger , facebooker , dan stalker :P Kiddin >.<
Sorry blog sayangg , aku tak dapat teman kau akhir akhir nii . Busy sangat dengan belajar . Yeah , mau jadi nurses terbaik kena berkorban ya nggak ? hahaha :D



Oh lupe , kenapa aku rasa macam blog aku dah banyak perubahan ye ? =.= Ok fine , tak pandai gune . Baru nak cuba update , confirm lame gile nak explore ni . Huh -,-




Okey , entry aku hari macam bajek comel je kan ? Kahkahkah ! Tiba-tiba jek terlintas na kongsi pasal benda ni . Terfikir gak aku , cinta itu buta ke atau memang si dia tu milik kita , atau sebaliknya . Waler ~
 >.<





Err .. tapi aku ade satu kemusykilan . Kenape tibe tibe tajuk cinta pulak ni ? Puii ~ >.< Baru aku perasan . Cintan rupenyee >.< Sorry ye , aku karok lagu 90-an jek , melayan cinte mane sangat , lebih kurang jek . Aku tak lah seobses manusia manusia kat luar sane yang sanggup kerat nadi , kerat kaki demi cinta. Hee ..




Ok , balik pade cerita asal . Aku nak berkongsi tentang kisah cinta mase silam ( wow, Fantastic Baby :P ) Macam ni , sedang aku duduk duduk bermain henpon ditepi katil , aku tibe tibe jek teringat mase zaman sekolah aku dulu . Bercinta zaman sekolah adalah cinta orang utan aku . Muahaha !




Memang orang utan pun . Baru budak budak dah pandai becinta . Padahal mak abah aku bagi aku makan lagi , bela aku lagi . Aish ~ Aku ni memang lah tak bersyukur . Dulu aku beranggapan cinta tu adalah satu skop yang tak berape nak meluas . Ok , contohnya kalau berkapel , kena dating , kena jumpe hari hari kalau tak tengok muke satu hari boleh mati :P Lalalala ~




And then , kalau dating opkos lah kat taman mainan , kat kfc , mcD , dan stesen bas adalah port-port yang terbaik untuk berjimbaa :D Kahkahkah . 
Sangatla jahil pada ketika inii . Huhu.



Dan transport pulak takde hal lahh . Kate kapel ngan mat mat rempit , mestilah motor disediakan . Hahaha ! Gile senak time nih naik motor , kematu punggung . Serik sudahh >.<




Ok , mase tibe anniversary pulak , hadiah yang paling wajib tak lebih dan tak kurang ialah coklat Cadbury , bunga yang agak agak nak layu tu seselit dalam kad , bear kecik besar anak kucing . Haaa .. ini jek mampu budak sekolah bagy . :P





Dan yang terakhir pemilihan pasangan tu . Yang ini aku tak boleh blah . Muke macam perompak pun boleh kapel jugak , padahal mamat tu ngayat jek , bermanis bahasa , lembut gigi dari lidah , pijak semut tak mati , ape lagi peribahasa ? Erm , erm .. dahla , kang ade pulak yang sentap hati mak nakk >.<






Baiklahh , kesimpulan daripada fakta fakta diatas ade lah kena mengena ngan aku SIKIT ok SIKIT . Muahaha ! Jadi sekarang ni dah matang , belajar pun dah jauh , berdikari sendiri , so aku rasa tak perlulah aku jadi macam dulu lagy . Aku kesal sangat becinta mase sekolah . Dan yes , aku mengaku aku lah buta . Cewahh >.<






Kirenye tajuk entry hari ni kena dekad muke aku sendiri lahh . Memang untuk aku pun , muhasabah diri tu sikit . Sekarang kena jual mahal , no diskaun ,no buy 2 get one . Hahaha ! :D Oke , terimakaseh buang mase bace blog aku yang comel ni :)













 

 

Please Forgive Me :'(



Sayang ... terlalu banyak kesalahan yang telah aku lakukan kepadamu .. Kerapkali aku memarahi kau sayang .. Tapi tak bermakna aku melakukan semua itu kerana aku membencimu ..














Tidak sama sekali sayang .. Seandainya kau memahami aku lebih dari orang lain , kau akan tahu siapa aku sebenarnya .. dan kau akan lebih mengerti ..
Aku telah banyak menyakiti hatimu , mengecilkan hatimu , itu kerana aku terlalu ego dan sukar untuk mengakui kesalahanku kepadamu sayang..











Aku sedar bahawa selama ini kau lebih banyak bersabar dengan perangai keanak-anakkan ku ini .. Banyak yang telah kau korbankan untuk ku . Kau menjagaku seperti aku adalah sebahagian daripada nyawamu sayang .. Aku menyesal kerana tidak pernah memikirkan tentang kebaikan yang telah kau tunjuk kepadaku tanpa disedari oleh akal fikiranku ..











Baru aku sedar sekarang bahawa kau adalah segalanya untuk ku sayang .. Aku baru menyedari , aku tidak mampu meneruskan hidup ini tanpamu ... Kau yang telah banyak mengajar ku tentang erti cinta ... Tetapi disebabkan keegoan ku sendiri , telah banyak melukakan hatimu sayang .. 











Sayangku .. baru kini aku sedar , cintamu bukan kadar cinta biasa , tetapi cinta yang mampu membawa sesiapa pun ke lembah kebahagiaan .. dan aku akui , kau adalah untukku sayang . 








sayangku,
malam-malamku adalah catatan tentang cinta
dinginnya menghangatkan dan memberi aroma rasa
aku jejaki purnama yang tenggelam di antara awan
dan aku ingin terbenam bersama cinta yang kau bawa...








Dan bila aku yang salah , aku cuma ingin kau tahu aku ingin meminta maaf darimu sayang .. Please fogive me :'(







Pertama Kali Selama 20 Tahun : Aku Beraya Tanpa Ma dengan Abah :'(




Assalamualaikum semuaa :) Lama sangat sangat dan sangat aku tak update blog ni .. Hurm  , kesian pulak blog ni sorang sorang jek takde sape nak teman die . Huhh ( Mood sedih )
Ok aku nak nak luahkan perasaan aku ( err .. tibe tibe jek nak nanges )










Selama aku hidup 20tahun ni , tak pernah lagi aku beraye tanpa ma ngan abah aku . Bukan sebab dieorang takde , tak tak takk , jangan salah paham . Dieorang pergi mengerjakan umrah , raye kelima baru balek :'( Mungkin bagi korang itu biase  , tapi bagi aku ? 
Dari kecik sampai ke besar ni aku sambut raya dengan dieorang , mane mane pun mesti kena same . Dan lagi satu aku tak pernah raya dekad kampung aku sendiri , sebab tak meriah macam dekad kampung ma aku dekad Muar :'(












Pergh ... kalau ikut kan hati aku ni aku nak jek balek sendiri dekad kampung ma aku tu , masalah nye rase tak semangat nak raye even sepupu sedare ramai takde ma ngan abah ....
Ye .. aku manje , korang cakap lah pape , aku terime ..










Aku tak dapat bayang mase raye pertama tuu  !! Ingat lagi, ma cakap ''cubalah belajar raye sendiri tanpa kiteorang . Nanti kiteorang dah takde kau sendiri sendiri jugak kan ? Kau dah besar lah , dah boleh jage diri dah , takpayah kiteorang tengok2 kan dah ... '' Ape mak nii ..... taksuke lah cakap macam tuu .. :'(


Ye , aku paham , tapi... entahlah , manje sangat aku nii , padahal kakak aku ade , abang dengan adik aku ade sekali .. Kenape tak raye dengan dieorang ? Aku nak tapi sedih , mesti tak meriah . Serius tak meriah nanti ! 










Naseb baek kawan kawan aku ade , adelah jugak offer ajak aku sekali raye dekad kampung die . Sedihnye ... Lagi aku jeles tengok die ngan family die ,lagi lagi dengan nenek die .. Aku nenek ngan atok belah ma ngan abah dah lame takde .. Dieorang dah tinggalkan aku mase aku kecik lagi . Sekarang ni ma ngan abah pulak nak tinggalkan aku kejap . 










Mungkin lah aku beranggapan dieorang cuba nak ajar aku berdikari tanpa dieorang , mase paling sesuai hari raye lahh .. Hurm.. aku cuba kuatkan semangat aku .. :'(







Result Exam yang Tak Memberangsang Hormon




Hai blogger ... Aku rasa macam malas nak kongsi , tapii .. kalau aku simpan lelame , lagy aku pedihh -,- Semalam hari Rabu bertarikhkan 18/4/2012 , result exam aku dahh ditampal dekadd papan penyata ( walawehh >.< )














Masa buad revision sesorang tu harii aku rasa aku dah habes kaver semua tajukk , tapi aku sangkakan panas sampai ke petang rupanya fogging ditengah harii . Dem ! 














Memangg sangkaan aku meleset seleset suster ngengsot . Ohoo . takod =.=' Oke oke , sambung balek .. Masa keluar dari dewan pekse tu , aku punye yakin seyakin Ustaz Don        
 ( tibekan je =,= ) Ooke , aku punyelah yakin boleh jawabb .. last last ..



























Gagal satu subjek lah sehh ! -,- Macam mane tah boleh gagal . Aku tak rasa aku gagalkan , tapii aku merasakan ade orang cuba menggagalkan ( cewahh >.<




Subjek Surgical aku boleh ke failed -.- Padahal aku punyelahh senyum kambeng masa jawab paper Surgical nii tu harii . Apelah sehh . Macam tak adil jekk -,- Apee yang aku target , tak kena langsung pada targetnye ( ayat Jamal Abdillah masa muda :p




Sedih kejab akuu semalamm .. Tsk tskk ~  T___T




























Then , malam semalam aku suroh ma aku kol ( ohoihoii .. patutnye anak yang kol mak :p )
Aku suruh ma aku teka aku dapat berapa . Ma aku blur blur pulakk . Na tahu die teka apa ? Haa ,, die cakap ' AKU RASA KAU FAIL 4 KAN KAN ? SEBAB KAU MEMANGG PEKSE MUKE GAGAL JEK ' oke mak ! Siyes sentap =,=












Dahlah makk ! Tanak cakapp =.=





























Outfit untuk Dinner :D



Assalamualaikum n camat pagy sumee :D Ahaa , hari nii dapat jugak aku mengeDATE , 
uhuhu >.< Bukan dating , tapii mengUPDATE entry aku untuk hari jumaat yang mulia inii :) Walawehh ~ 








Yes , hari nii aku nak cakap-cakap pasal outfit . Jarang sangat aku buad entry pasal outfit kan . Yelaa , aku bukan budakk fesyen waima budak yang suke berfesyen . Aku jenis simple ! :) Apa pakaian aku pakai kecuali lah baju koyak woi =,='








Aku tengah serabut mikir ape nak pakai untuk dinner kakak senior aku bulan .. Err .. bulan 5 ke 6 ehh ? -,-' Adoi lahh .. aku lupee , mati lhaa . Ape preparation pun tade nii . Dem ! =,=








Tapi-tapii , haa .. aku tahu temanyee . Tema dinner akan datang nanty ' TRADISIONAL '
Ohoo .. patut pun aku beriyee .. Ropenyee ( bahasa Perak :p ) memang ini yang bersatu dengan jiwa dan raga . Ceh , dah macam ayat A.Samad Said . Sebelum sebelum ni , dinner gempak jugak , cume tema takk kena dengan jiwa aku . Macamm ' ARABIAN NIGHT ' dan ' ENGLISH GARDEN ' 








' ARABIAN NIGHT ' best sebenanye , cuma aku jek yang tak macam arabb . Malam uh aku tak sempad nak menggayekan jubah yang aku baru beli dengan harga RM9++++ , Oke tipu . :) Plus tu ade dua jek :p Ahaa .. tak sempad sebab aku masuk tarian arab . Aik ? Macam pelik jek budakk bulat macam aku menari =,= Macam hell lah ! 








Okee , kalau ' ENGLISH GARDEN ' pulakk buad tengah harii . Pakaian aku mase tuh dah macamm ala-ala Korea dah =,= Dem ! Salah tema sekalii ~ -,- Naseb baikk tade orang yang cara sangad pakaian aku mase tuu . Uhuh ~








So .. untuk dinner tahun nii , aku tanak nampak SPOIL ! Nanty mood aku down terus . Lalala ~ :p Baik baikk ! Untukk tema ' TRADISIONAL ' nii , ade dua baju jek dalam kepale hotakk aku ni . Pertama sekali baju pengantin dan kedua sekali songket :D :D 








Wahh wahh , meriah :D Sebenarnya aku nak pakai kebaya , tapii ... badan .. ( sepi sambel bunyi cengkerik mengawan ;p ) 


















                           Nii baju pengantin :D Warna hijauu tu tantekk cangadd :)





















                             
                           


                             Nii pulak songket . Oho .. pink ! Tomey tomeyy :D














Baju penganttin cantek , songket pun cantek , mane satu aku nak pakai tah nanty . Tapii pikir balek , agak KEGILAAN dan LUAR BATAS kalau aku beli baju pengantin kan =,= Aishh ~ Macam songket jek jawapannye . Mueheheh ~~~ ( gelak comel comel sambel pegang biri-biri ) 








Dan agakk tidak tidakk lahh kalau aku nak pakai baju nii =_______='
























************************







*********************






************************





************************








*************************






*************************








Walawehhh ! >.<





P/S : Tak sabarr tunggu dinner n nak masuk sem baruu :D ( tulis blog sambel layan lagu Cinta Kura- Kura :D ) Peace yaw ! 

Eee ! Geramnya ! =,=



Aku paleng taksukaa manusia yang terdiri daripada bangsa yang suka jaga tepi kain orang ni ! Cukup menyampahh . Rasa nak mencarut , tapi aku sabar jee ..
Mentang-mentang aku baik , senang-senang kau nak pijak kepala aku siap pakai kasut lagy arn arn !


















Nie memang mukaddimah yang tak syok ah bile bacee . Salam tade , ucap selamat pun tade . Eee ! Memang sengaja nak buat aku marah-marah hari nii -,- Suruh aku tambah dosa bebakul bakul + beguni guni + bebeg beg , memang sengaja ! 
















Muke jep nampak suci , tak bersalah langsung lepas tu memang muke kau muke stok tak kena aim , tapii tolong lahh jangan nak jadi bossy sangat ! Eh , aku rapat pun tak kan dengan kau kan ? Then ape masalah masyarakat kau ni ha ?! Kalau nak kata kau rapat dengan aku tak . Tegur aku masa jumpa pun tak jugak , even senyum pun boleh kira jugak , so kenapa nak sangad tahu pasal hidup matii aku nii ?? 














Jangan sampai aku tak boleh sabar nanty , aku maki hamun kau depan orang lain dah lah . Aku tak pernah nak amet tahu pasal kau , tapii asal lah kau suke sangad nak jady minah kepo nii ? Oh , kau nak cakap kau tahu semua lah pasal aku . Eh , pempuann , aku sikit tak heran lah kalau kau rasa kau hot sangad , boleh kenal ramai jantan , dengan member-member aku jugak kau nak kenal . Eee ~ itu style kau , tapii style kau tuu boleh buad aku benci kau sampai mampus !














Aku boleh maafkan orang , tapii nak lupakan payahh . Tak pasal-pasal aku gaduh hari nii . Nii semua salah kau lah pempuan ! Babi . Tengok aku dah mencarut . Ingat elok sangad ke pempuan mencarut .




















                                                      Astagfirullah ~




















Dahlahh , lepas nii kalau aku tahu kau ade link dengan mana-mana member aku kenal , atau sesape jee , aku tak teragak nak tanya depan kau . Biar orang lain tahuu sikit kau tuu macam mana . Semua hal aku kau nak tahu , semua member aku kau nak jady member kau . Ape kau sendiri member dah lari kee ?? 














                                                       [ANNOYING]














                                                         










                                                       


















                                                            [MOOD]



















Bad Girls Go For Good Guys ?



Betul kee ? Err .. bad girls go for good guys ? Korang setuju kee dengan statement nii ? Kalau tanye aku , jawapan aku 50-50 . Aish ~ Entah lhaa . 


Bagy aku semua orang ada hak untuk cari pasangan masing-masing kan . So , kalau dah memang jodoh si girl girl yang nakal ni dengan boboi yang baik , not bad lha kan . Sekurang-kurangnye yang boboi boleh ubah si girl girl nii jady baek , ye takk ? :)


Oke , itu cuma pendapat aku jelahh . Tapi , bukan kee yang biase kita dengar ' perempuan jahat untuk lelaki jahat ' , dan ' perempuan baik untuk lelaki yang baik ' . ? 


Dekat situ aku dah keliru sikit -,-' Sebab ape aku keliru ? Haa .. sebab aku sedar sekarang ni aku dalam kategori ' perempuan jahat untuk lelaki jahat ' Ish ishh ish ~ Jahat rupenye aku nieh =,=




















Yaa .. aku mengaku , aku takde lha baek sangat pun , cume orang luar nampak aku baek . Hm.. muka aku jek nampak innocent tapi hati aku ni macam kucing dekad atas ni haa , hoho :D 
Motif sebenar aku nak cakap sebenarnye ... aku mengantuk ni seh ! =.=








Dah taboleh nak pikir dahh . Kusut betul lah bile pikir balek . Ya yaa , aku jahat dan aku akan dapat lelaki jahat . Tapi budak mok tu takde lha jahat manee . Jahat dengan aku jek rasenye .. Aish ~ Budak mok betul lhaa =,=' ( oke, tibe-tibe )










So , untuk mereka yang berkapel luar sane , aku nasihatkan , korang cari lah pasangan masing-masing yang boleh jaga korang sampai mati nanty . Itu hak masing-masing kan , even dalam undang-undang Jus Soli pun ade cakap . Err .. tipu jek ! :P 












Tak kire lah samaada , perempuan yang jahat nak kan lelaki baik, atau sebaliknye , itu terpulang . Bagy aku setiap orang dah boleh fikir mane yang lebih baik untuk diri dengan masa depan ( ceh cehh ewahh >.< )












                                                 [Rindu panda saya] 
                                                           




                                                          [END]

Beza Wanita dan Perempuan . Hurm ?



Assalammualaikum semuaa :) Entry kali nii aku nak berkongsi sikit tentang pendapat aku yang tak macam pendapat nii . Err .. merepek ! :P






Sebenarnya , masa aku duduk-duduk termenung sambel belek belek majalah Dara , ( ohoii hoii >.< ) aku terfikir sekejap . Apa beza wanita dan perempuan ? Ada yang cakap sama je , cuma ejaan jek laenn . Haa .. ni jawapan mintak penampo , mintak kaky , mintak kasut , lagy lagy mintak ape lagy =,=  Ish ~ 






Oke oke , sebelum aku merepek lagy panjangg , aku nak berbalek dekad tajuk asal . Pendapat aku lah ni , bukan pendapat mak aku ke , jiran aku ke , huhuh >.< Kalau perempuan kan , mungkin boleh tergolong dalam kategori umur . Kalau perempuan start dari newborn sampai remaja . Remaja pulak 18 until 20 . 










Bagi wanita pulak , 21 dan keatas , Yelaa.. sampai keatas lah , kirenye mak aku dalam golongan wanita lah .. Aku lak ? Ehek hekk >.<




















Lagy bezanya , perangai . Kalau perempuan , perangainye mesti tak matang . Matang pun macam buah durian muda tu haa .. Ahaha :D Contohnya , kalau time bergaduh dengan boipren tuu , kalau boleh gaduh sambel dengar lagu Kekasihku Di Menara-Ukay's , takpun yang boipren nyanyi lagu Disaat Aku Mencintaimu-Dadali , takpun esok pegi sekolah jumpe boipren dekat library mase rehat ke , jumpe kat kantin , settle kan masalah . Hoho :D ( macam zaman persekolahan aku :P ) Takpun yang terbaru budak-budak sekarang , post dekad status masing-masing , ' akuw benci kow campai mati ! '' Pasniw jangan panggil akuw beby dah , bodo ! ' ataupun ' Padan mukew akuw dah delete kow laki sundal , puas hati akuw , g mati dengan gilpren baruw kow tu . Huh ! 














                                       


                                           Muahaha ! ( tergelak jahat pulaks :'> ) 










Oke  , kalau wanita pulak perangai die laen macam sikit . Huu ~~ Mintak maap lha untuk wanita-wanita yang tertacing kalau bace ni ., Pendapat jek nii :) Oke , kalau wanita perangai die mesti lha dah matang , tahu handle emosi , dah ada nampak dah ciri-ciri keibuan ( weewitt >.< ) Haa , time gaduh best . Asal gaduh jee , insan bernama wanita ni akan bertindak selamber tetapi akan banyak mencarut . Haa .. tak paham arn arn . Haha :D








Macam nii , contohnya bila boipren wanita ni curang , wanita ni akan berusaha untuk mendapatkan no. gilpren baru si boipren ni . Beliau akan mesej  macam ni ' Woi pompuan , kau ingat kau cantek sangat nak rampas tunang aku ? Cermin sikit lah muke tu . ataupun ' Hey , pompuan , kau ni memang muke tak malu kan , jantan tu nak kawen dah , sesedap rase je kau nak dekat die kan ! Walawehh .pedas seh ayat >.<










Ade nampak tak perbezaan dekad situ ? Ade kan kan . Hihi .. Itu sekadar pendapat aku lahh . Ade pengalaman nieh , kalau tak buad ape aku cerita pepanjang lebar . Uhuhu :p 






P/S : Sorry kalau ade sape sape terase , terguris , mintak maap bebanyak , aku cuma bercerita seperti penglipurlara . Hehe :D

Teringin Belajar Memasak :D



Selamat malam awak , awak , awak dan awakk :D Hujan lebat betul dekad sinii . Best betul kalau tidur . Peh ! Nyenyak sehh :D :D Tapi asal aku tak membuta lagy nii .. Aishh ~ Mata musang betul lahh -,-


Tak tak , aku mengantuk sebenarnye , tapi aku na kena tahan gak mata nii sebab esok aku keje shift pagy , kalau aku tido awal , aku bangun lambat . Kalau tido lambat sebaliknye pulakk . Haa .. tade makne pelik nyee . Dah memang rutin harian aku macam tu doh =.= Banyak complaint plakk ( ada ke :P )


Aha ! Hari nii aku na luahkan perasaan aku yang lame terpendam nii . Err. . err .. err.. . ilebiu ! Hahaha ! Bongokk !


Oke, ignore sebaris ayat diatas nii . Huhuh >.< 


Sebenarnye aku dah lame nak belajar masak . Tapi disebabkan carier aku sebagai artis . Err .. tipu :P Sebagai student kerajaan , aku tak berpeluang na belajar memasak even na tengok resepi pun tak sempad doh =.= Sedih ngok ! Tsk .. tsk .. tsk .. Srottttt ~




















Sedih gilerr vavi doh ... 




Aku sedih bukan ape weh . Nanty dah kawin aku ta boleh masak untuk suami aku nanty die cakap aku mende pulakk .Tapi masak nasi bleyh ahh , tak kan na kasik die mencekik nasik jek memanjangg . .. Hattoiyaii =,='


Aku plan nanty hari pertama jadi suami isteri nanty aku na masak nasi , garam dalam balang , dan oke siap ! Gaul sampai sebati . Muahahaha ! xD




P/S : Cerita aku merepek jek , sebab mate aku dah stim , laen kali lah aku tulis entry laen waktu siang pulak . Time uh aku normal lagy . Hewhewhew  . . . . 










         ( Ape motif aku taruk gambar panda nii =,= Ade macam nasik kee ?  Err .. )

Hari yang tak menguntungkan ! =,=

Untunglahh dia dapat pegi Starmall tengok wayangg =,= Dekat pun dekatt . Asal call jek cakap nak pegi shopping barang lahh , jumpa member lahh . Eee ! Oke bengangg .


Asal kau tak cakap nak jumpa makcik yang cuci bangunan tu jekk =,=' Lepas tu , bila tak mesej mulalahh kau cakap aku bukan bukan arn arn arnn ! Padahal punya lama aku tunggu kau , layan Running Man siap sambel makan kerangg busuk , erghhh ! SUMPAH aku tak akan beli dah kerangg dengan makcik dekad lambakk tady . Macam syial puih rase kerangg tu . Oke dah lari topikk -,-






Lepas tuu .. haa , tengok-tengok . Hantar mesej salah pulakk tuu . Entah nak hantar dekad sape tak tahuu . Tibe ... Nie mesti ade skandal laen ni =,= Tak padan dengan mok mok , mengadee kau ehh -.-


Rasee nak tumbuk jekk jumpe nantyy . Siap lah ! 













Leelou Blogs