LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Happy Bapak Day ! :D :D




Assalammualaikumm :D

Hehe ... hari ni kan hari bapak kan kan kan ? Haa .. aku lek je ta ucap . Wuwuw ~ >.< Apa ? Sengaja ? Taklaa .. Hehehe ~ xD 

Sebenarnya ... aku dah wish dua minggu lepas lagy siap bagy hadiah dah . Muahaha ! ( gelak angkuh ) Sebab aku tahu , kalau time hujung hujung bulan ni aku mane de wang dah na beli hadiah , aku dah siap siap bajek mase awal dapat elaun hari tu lagy . Hahaha ! xD Pandai ta aku bajek ala ala 2020 >.< Ahakz ! 

Aku bagi hadiah siap wish lagy masa aku balik cuti 3 hari dua minggu lepas .. Punyelah , happy giler abah aku dapat hadiah .. Tersenyum sinis beliau kat aku semata mata na mencover kegembiraannya seperti monyet makan kepok cicoh budu >.< Kikiki ~~ 











Owang : Bah ! 
Abah : Mende ? ( sambel pandang slekk =='' )
Owang : Owang na bagi mende kat abah .. Hekhekk ..
Abah : Bagi mende ? Bagi jelah , sengih sengih ngape nyee ? -.-
Owang : Emosi lak abah .... ( bernada emosi gakk >.< )
Abah : Eee ..amende kau ni . Bagi ape ? 
Owang : Eee...sabo jab sabo jab , na g amet lam bilikk :D ( nada excited ) 






3 minit kemudian ....











Owang : Abah ! Nah , jeng ! :D
Abah : Wahh ! Ape ni ? ( tersenyum maluu )
Owang : Dah nampak cendana pulaa >.< 
Abah : Lahh .. asal kau ta bungkus ?
Owang : Lahh .. abah nii , owang dah bagy kire oke dah . Sempoi , lek sudaa ~
Abah : Ea ? Kau beli mane ? Sempena ape ni ? ( da start da blur diee ... -.- )
Owang : Ee...abah ni , name pun hadiah , ne leh gitahu . Rahsia ! Taleh taleh =='' Ini sempena ' Pader Day ! '
Abah : Bape harganye ? 'Pader Day' bile ?
Owang : Kenape ? Na bayar ke ? Pader Day bile ? Entah ! Hahaha ! 
Abah : Ape lakk .. kau da bagi hadiah kat aku , ne leh amet balek ..ade plak tak tahu -,- ( ayat bengang )
Owang : Wah ! Hebad sekali -,-
Abah : Aku teka . RM16+.++ ?
Owang : Lah !? Betul lhaa .. mane abah tahu ? =.= ( ceh ..kantoi suda )
Abah : Haha ! Aku kan terer .. 






Abah terus blah  sambel bawak ikan kembong na bagi dekat kucing angkat aku kat luar rumah tu lepas dia teka betul harga hadiah yang aku bagi . Terkontang kanting aku kat dapur tu sorang sorang . Huhh .... =___='







Abah saya ! Muhamad Mohtar bin Mohd Arif :) I lap you abah , huhu >.<




P/S : HAPPY FATHER DAYS UNTUK SEMUA BAPAK BAPAK YANG ADA DISINI ! :D 


No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs