LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No one knows what im feels now :'(




Assalamualaikumm :)

Aku teringin pulakk na buadd entry sedih sedih minggu nii , selari dengan aku nak kehabisan cuti dahh :( Esok last aku dekad Bera nii . Warghh ! Naa jalan jalan lagyy :(

Kenapa esok last ? Yeahh , aku balekk awal cebab ma ngan abah aku ajak pegi Kelantan , na jalan jalan katenyee . ' Oukayh abah , owang ikut jepp ^.^ ' > sedangkan hati ni berat na balek awal :( <

Actually , macam macam bendaa yang aku tak sempad na buad dekad sini , sadis rasenyee . . . Terpaksa aku wait another holidays to fulfill kehendak aku . YES ! KEHENDAK ! Bukann makann lhaa =,=

Oukayh oukayhh , baru aku perasan , kitaa lari topik kan =,= Haddoi ~ Selalu sangat macam nii . . Aish ~ Hurm .. sedih aku ni , payah nak tunjuk . Yelahh , aku ni budaa riang , mana maen sedih sedih ni , tapi bila kena masa aku sedih memang aku sedih sangatt :(

Aku sedih sebab .. terlalu banyak sebab . Aku kena luahkan jugak , kalau tak pedih rasanya kalau simpan lame lame . Go fara ! Go ! =.=   








Banyak benda yang mendorong kesedihan aku ni , haish ~ =,=  Pasal kawan ? Tak .. Alhamdulillah baik je :) Boyfie ? Please lhaa .. aku single until now lepas break duluu . Mungkin surrounding ? Yeahh , mungkin jugakk . 

Dengan orang yang aku rapat ? Yup . . . Itu yang sebenarnyaa . Aku takut sangat , dan tersangat takut kalau benda dulu berulang balekk . Ini biar aku je yang tahuu ..... 
Aku sayang kan dia , tapi aku tak boleh terlalu sayang . Sekali aku sayang kan seseorang tu , memang aku bersungguh . Dan sekali dia lupakan aku , aku rasa sebak sangatt :(

Even , dia tak pernah tahu aku sayang kan dia . Biarlah aku sorang je menyayangi dia dalam senyap . Itu lebih baik dari aku beritahu sendiri .. ...



No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs