LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tersentuh Seketika :')




Dah lama tak berhubung dengan dia ... Siapa dia ? Biarlah aku je tahu :) Actually , dia ni aku dah kenal lama dah .. Cuma dia yang suka hilang diri .. ( nakal ini budak -,- )


' Pandaikan kamu tegur saya masa saya on Chat IM tu ' >.< Haha :D Memang lama awak hilang .. Apa kata saya mintak no awak balik then kita mesej macam biasa ? Oke kan ? Wawawawa ~~ 


No dah dapat ! ^.^ Suka suka :) Kamu cakap ape ? Kamu hilang diri sebab dulu saya dah ade boyfie ? Heyh , dulu lah ... :) Sekarang saya masih single ( nada gembira , tacing tacing sikit ) wakaka ! 


Bila kamu tahu saya single , kamu nampak cahaya cerah cerah , glitter2 gitu ~ xD ( hiperbola je tu , chill lek ah ! ) :D PELUANG PELUANG ! Eee , comel betul kamu ni ^.^


Tapi saya cakap , saya tak nak couple dah .. :( Takut dikecewakan lagi . OH ! Tambahan , saya nak belajar dulu , nak keluar jadi nurse yang berdedikasi ! Muahaha ! xD ( ayat nak power je , nyampah nyah tauuuu , awwww awww >.< ) Ngahaha ! :D


Kamu pun .. cakap , ' saya direject ' :( Tak lha sayang aee . Masa masih panjang . Awak ni terburu buru lhaa , kata saya dalam hati .. :)


Kamu kamu ... nak tahu tak . Sebenarnya saya nak bagitahu lama dah .. Saya taktahu macam mana saya boleh reject kamu dulu ... Kecian dekat kamu :( Masa tu saya lonely , kamu pun lonely ... 









Saya suka dekat awak masa tu , tapi saya tak mampu nak luahkan dekat awak ... Stupid , moron ! -,- Apesal lha saya ni bodoh time tu .. Eh? Bodoh time tu je , pastu time lain tak dah . Lalalala ~ :P


Ok ok ! Serius nii =='' saya suka dekat awak sebab awak baik , awak pandai amek hati saya , jaga hati saya ..awak sentiasa ada mase saya sedih . Tapi ...itu semua cerita lama . Masa awak dan saya nak SPM kan ? Terlalu lama .. Dua tahun berlalu , baru sekarang kite berhubung balik . Happy ! :D :D 


Kebetulan ...awak pun single sekarang , saya pun single .. :) Awak pun cuba susun kemas ayat ayat mintak couple . Haha ! Comel tau awak ni ^.^ Saya tak nak couple lha awak .. Perlu ke kita couple ? Wajib er ? Tak kan .. Semua tu tak membawa apa apa pun kan .. saya tak nak jadi macam couple lain , yang acap kali gaduh . HEY ! Adat lhaa .. dah jadi lumrah hidupkan ..












Awak ... apa kata kita kawan rapat , tapi ada perasaan sayang tu ? Bolehkan ? Nanti kita tak gaduh gaduh kan ? Betul ta ? betul ta ? >.< Saya sayang awak , tapi saya tak nak cakap , biar awak tahu sendiri , selami hati saya sebaik mungkin ok ^.^ Saya tahu , awak lelaki yang romantik , tapi awak tutup sifat awak tu dengan perangai awak yang gila gila macam orang gila tetepi jalan tu . Wawawa ~~ xD








Cinta akan wujud jika ada rasa kasih sayang antara dua jiwa :)

No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs