LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ೋღ ♥ ღೋ My shiny shomel little son :D ೋღ ♥ ღೋ




Assalamualaikum blogger semua ^__^ Hari ni aku rasa macam nak happy happy kan diri aku ni . Boleh tak , boleh tak ? Haha ! Gedikk ==''


Shiny Shomel ? Apa tu doi =='' Aku plak doi .. , kau reti baca ke takk ? Mesti lha mende tu comel , bersinar sinar kan ? Takkan keropok lekor lakk =='' Halamakk aihh ~~














Eh eh >.< Apa niii ? COMEL !! Tapi bukan ni yang aku na cite sebenarnye .. LALALALA :P





Oke okee , sambung balikk >.< Actually , my shiny shomel tu anok aku :D Yes ! Aku dah ada anok . Muahaha !! xD Suka betul aku gelak nampakk anak tekak nii . Ehee >.< Sejak aku ada anok ni , aku rasa macam sifat keibuan dalam diri aku makin tak wujud . Wakaka ! xD

Asal ? Asal ? Salah ke aku cakap ? Hah ? Tade sifat keibuan aku cakap ? Halahh , kenapa ? Korang tak caya ? Caya lha weyhh . Aku ni na tengok lemah lembut pun ada masa dengan tempat je . Kalau tak , aku jadi seorang aku jelahh ^__^ ( ayat macam bahasa Thailand =='' )

Ha ? Na tahu sape anok aku ? Nak nakk ? Hehe .. Kejabb ...



LOADING ...












LOADING ... 25%







LOADING ... 35%











LOADING ...45%











LOADING ...55%








LOADING ...65%
































LOADING ...75%




Haaa .. anok aku yang tengah tengah tuu ^__^ Comel kan kan ? Heyh =='' Tak comel ? Kesah ke aku ? Hmm  ! ==''


Korang nak kutuk ke ngata ke , gosip ke , ngumpat ke , dan lain lain , aku tak kisah . Yang penting aku sayang anok aku oke ! Titik . =='' 

P/S : Tiba-tiba na emosi =='' ( mood tak berapa baik sebab bulan mengambang ) Piece yaw ! (^_______^)V

No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs