LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Okeyh . Ini first pic yg aku rajin snap . Pict neh anak sedare aku , Iwana Iffah binti Zuhaimie . Sebenarnye bagi aku dah cantek dah .Hahaha ! ( terserlah kesengalan) Aku teringin sangat nak jadi fotografer yg profesional  ,tapi mak aku cakap , ape yang best ? Best pe , ma mane tahu . Hehe :) Alaa , tapikan aku dapat sambung belajar dekat UiTm Dungun , kos Pengurusan Pelancongan dan bukan Multimedia atau sebagainya yang berkaitan IT ni , kalau tak dah lame aku jadi photographer yang berkaliber dan berintergrasi . ( ape aku ngarut ) :P

No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs