LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog ! :'(




Assalammualaikum  ... :D Dah lame giler aku tak jumpa kau blog :( Sedih doe .. Heyh , kawan ! I rindu you all tau taa :( Sejak sambung belajar tempat baru ni , macam - macam benda yang berlaku . Banyak kenangan pahit dari maness :( 


Kenangan pahit manis macam mana , korang tak payah lha tahu .. Yang penting , sejak aku duduk sini ( KKKT ) banyak benda yang aku belajar . Macam-macam yang aku lalui . Kesedihan , kegembiraan , kegelisahan , dan banyak lagi ke ke ke >.< Hehe ..


Wehh ! Aku sedih ni sebenarnyaa :( Aku rindu kawan-kawan aku dekat UiTM Dungun , rindu dieorang sangat sangat . Aku rasa macam nak benti je jadi nurse ni , tapi tak boleh . Tak boleh kenapee ? Tayah tahu lhaa keyh :(













Dah 3 bulan aku dekat sini , rasa gembira tu tak lha banyak , motifnya ada peneman dekat sini . Tapi maseh tak boleh buad aku gembira jugakk :( Aku nak kawan kawan sebenar aku kat UiTM tuu ! =.= Dekat sini macam penjara . Nak outing weekend je . Lepas tu malam tak boleh keluar . Tension doe -.- Aku dekat UiTM dulu tade lha jady macam ni sekali . Boleh mental lama lama aku macam nii -.- Naseb baik lha aku belaja psikologi , pandai lha aku kawal mental aku nii ...



1 comment:

Leelou Blogs