LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wahh wahh ! ^.^ Ape ni :)



Ape ni ape ? Haha :D Pelik pelik je aku nih . Excited sangat kott >.< Oh well , aku memang macam ni lhaa . Siapa yang tak kenal aku memang nampak macam aku kurang waras , tapi yang dah lama kenal tu memang dah masak lhaa perangai aku macam mana . Haha :D


Macam ni macam ni , aku show something dekad korang . Teka lhaa agak agak ape ehh . Benda ni lhaa yang buad aku rasa pening pening , keloyaan , kesedapan . Bhahah ! :D Gilaa betul lhaa Cik Fara nihh >.<


*
*
*
*
*

*
*

*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Tadaaa ! :D





Homaiigod :O Sushii lhaa ! Haha :D Sedap jugakk . Lalalala ~



Ini sushi telur ikan dengan mayonis kot . Tah lhaa , aku makan je . Haha :D


Posisi lain plakk :P Nampak sedap kan kan ^.^ Cuba lhaa :)




Uhuii >.< makan sikit sikit nih takut habis :P



P/S : Lepas nih aku nak makan Sushi sotong je . Sedap kot ^.^ Uwahh uwahh >.< Lagi satu korang kalau nak makan sushi kena sediakan air siap siap , takut meloya , sebab Sushi ni kan mentahh mentahh . Haha :D

No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs