LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tak packing lagi ? O.o




Assalammualaikum pembuka bicara ... ( ewahhh >.< )

Tidakkk ! Kenapa aku pemalass sangat sangat nihh =.=  Barang tak packing lagi . Lagi dua hari je tinggal sebelum aku berangkat pergi Terengganu . Pehhh ... berangkat konon , ayat tak menahan je aku nih . Haha :D

Wait waitt ! Sebelum aku terlupaa , hari ini aku dah settle Maybank aku . Horehh ! ^.^ Apa ? Korang tak tahuu ? Maybank apa ? Ape lhaa korang nihh =.= Aku malas dah nak terang banyak kali , aku bukan record voice korang . Muahaha ! xD ( bapak lhaa kejamm ) Kalau korang dah baca entry ni ' Oh penadd tambah geram =.= ' Korang tahu lhaa . Ahaa , apa apa je lhaa , yang penting aku dah settle semua benda cuma yang tinggal aku nak pergi gerak sanaa . Hehe :D

Actually , semalam aku dah berniad hari ni nak packing packing segala barang aku , tapi tapii ... =.= Oh malas nyaa !! x____x , aku tak tahu lha kenapa lhaa pemalas aku  dah macam kucing aku . Haha :D ( manusia punya susu , kucing dapat nama ) Peribahasaa aku ciptaa dan tidak seofficial peribahasa lain . Bhahah ! :D 





Dan dan dannn ....






Korang tengok lhaa ni , pemalas aku sebenarnya dari balik UiTM hari tu , masa cuti sem . Macam ni lhaa aku balek rumah dulu , sampai sekarang aku nak blahh KT . Aishhhh =.=







P/S : Muhasabah diri sikit ye Cik Fara . Karang buad packing last minute , mula lhaa menggelabah . Tertinggal stokin lhaa , tinggal itu lha ini lhaa  =.=

No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs