LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Mummy - The Tomb of Dragon Emperor






'' When dashing adventurer Alex OConnell is tricked into awakening Chinas ruthless Dragon Emperor from eternal slumber, the reckless young archaeologist must seek the help of the only people who know more than he does about taking down the undead: his parentsRick and Evelyn OConnell. ''




Okay okay , dekat atas nih sinopsis tentang cerita The Mummy ni lhaa . Haa .. aku tiba tiba  nak tulis pasal movie ni sebab baru tady aku tengok . Haha :D Best ahh ^.^ Memang to many action lha dalam movie nih . Ada fencing , kill kill gituu >.< Mumia dia tade lha macam movie The Mummy first keluar mula mula tu . Ape nama mumia tu eh .. emm .. emmm .. Imhotep ! Yeah ~ Aku memang suka cerita The Mummy ni . Dari The Mummy 1 sampai yang nih aku ikut cerita die . 


Dari segi keseluruhan agak liberal dan they decent to get 5 stars ! Wow ! Aku pulak bagy bagy bintang kan . Haha :D Berangan je lebih aku nak jady pengkritik movie Hollywood nihh . Aishhh =.= 





Seram je kalau tengok ni malam malam , sorang sorangg . Heee =.=





Muka depan ceritaa ni  :)




P/S : Actually , aku pun tak pasti kenapa mesti  ada orang  yang capable memumiakan orang yang dah mati ? Motif ? Ohh =.= Memang lhaa sedih kalau orang yang kita sayang meninggal bukan ? Tapi , tak seksa ke dekad mayat tu bila kita mumiakan dia ? Erghh ~ Dont know how to describe the feeling when they turn into mummy . Oh gosh ! :O

No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs