LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mengidam :)




Salam :) Selamat pagi . Wahh...rajinnya aku bangun pagi pagi buta ni kan ^.^ Padahal baru kul 3 pagi tadi aku tidur , tahan betul mata aku kan . Haha :D Actually , kucing aku yang kejut aku pagi pagi ni , mintak nak makan =.= Apa ? Tak percaya ? Ikut korang lha nak percaya ke tak . Kucing korang ade macam aku ? Tak ada kan ? Haha :D


Ok ok ...kalau korang baca tajuk entry macam macam yang korang fikirkan . Mengidam apalah budak ini ? Dah mengandung ke ngidam ngidam plak ? Aishhh =.= Agak lha der ... Mengidam ni sesuai untuk semua benda lha . Umum ok , umum :)


Disebabkan aku tak boleh nak sambung tidur aku ni , then aku buka lha lappy aku yang uzur ni yang tak secanggih lappy korang ni . Bhahah ! :D Serius kot =.= Aku punya lappy ni aku own masa aku form 4 lagi . Lama tak lama lha , dah dua tahun lappy aku ni setia bersama aku . Even die dah kena format tiga kali , dan bertukar tukar Windows :) Yess , lappy aku suka mamam virus . Haha :D


OK ! Aku ngarut =.=

Balik balik kepada topik eh ^.^ aku mengidam sesuatu yang tak boleh dimakan . Waaa ... :O Apakah ? Siapakah ? Dimanakah ? Kenapakah ? Bagaimanakah ? Hahah :D Soalan soalan lazim ini biasa digunakan oleh pelajar pelajar sekolah untuk merangka karangan :)

Baiklah Cik Fara ! Awak mengarut lagi =.=




Yeah .. Ignore Hp nih . Aku tak nak pun . Sekadar hiasan je nih . Haha :D



Haa ..yang nih aku maksudkan . Ignore jugak fungsi fungsinya . Aku tertarik dengan colour Hp ni actually :)




Oh nak ini nak ini ! ^.^ Nokia X6 . Sekarang aku own Nokia X3 je , so aku nak naikkan taraf Hp aku sekarang dengan menukarkan ia kepada X6 :)



P/S : Kumpul dued elaun aku belajar nanti banyak banyak , then aku amet Hp nih :D Biarlah orang kata aku tak up-to-date dengan Hp yang lagi canggih bagai . Aku nak beli yang aku mampu je . Hehe >.< Aku bukan anak Dato' nak barang mahal mahal . Lalalala :P

2 comments:

  1. haha.. ingatkan ngidam makanan.. rupanya ngidam X6.. hehe

    ReplyDelete
  2. tanaa makanan >.< na X6 ^.^ heee :D

    ReplyDelete

Leelou Blogs