LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Converse Mencuri Hati Ku :)




Salam :) Heyh ho people ! :D  Dengar ini cerita ^.^ 


Tadi aku boring boring aku search lha macam macam dekat internet , dan ''macam-macam'' aku jumpa . Haha :D Actually , kenapa malam ni macam membosankan hah ? Oh , sungguh pelik =.= Semua orang tidur awalkah ? Atau termakan pil tidurkah ? Atau kahkahkah >.<      


 Ok STOP ! Aku pun dah pelik =.=

Then aku baru teringat sesuatu ... Oh ya ! Aku nak usha usha kasut lha ^.^ Yeah , kasut yang aku cari ni lebih kepada kasut jalan jalan , bukan kasut sukan :) Lepas tu , aku tapi taip macam macam jenis jenama kasut dah , semua aku tak bekenan . Eh pelik lha aku nih =.=  Makan bekenan pulakk . Aishhh =.=




Kasut nih DAMN BURUK  ! =.= Takut ah aku nak pakai kasut macam nih .



Smart dah ni . Cuma ini untuk mamat shuffle boleh lha :)  Aku nak bershuffle ? Oh please ! =.=

Aku tertarik dengan kasut nih ^.^ Boleh tak aku buad pakai masa aku pakai uniform nurse ? Oh lala :D




Haa .. ini yang sebenar aku cari :D Warna warni kan kan ^.^ Dapat yang bundle pun aku dah bersyukur :D



P/S : Dapat elaun nanti , aku nak simpan dued banyak banyak , aku nak kaud semua kasut yang ada dalam kedai tuh . Haha :D



2 comments:

  1. mmg sweet klaw u pakai yang kasut kaler pink tuu.. ;)

    ReplyDelete
  2. ye ? i pun terpikir jugak cantik ke kaky i nanti pas pakai kasut pink tu . haha :D

    ReplyDelete

Leelou Blogs