LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jam Oh Jam



Salam semua ^^ Entry aku kali ni aku share share dengan korang jam yang aku nak sangat sangat ! Cantik wehh :D Bila pakai rasa berseri seri , ewahhh >.< Tadi aku searching internet jam jam yang cantik n cute , memang tak jumpa yang betul betul aku nak.

Tiba tiba je aku hampir putus asa , putus urat kentod ( haaa...ok yang ni tipu :P ) Aku terpandang , terjeling , termain mata dengan dua jam nieh . 

Homaigosh ! Damn cutee !! :D


Nak jam ni nak jam niehhh ! Rengek aku dalam hati :D Aku tak pernah tengok lagi jam ni . Ada jual ke kat luar sana wehh ? Kalau tade aku orang pertama rasa kuciwa :'( 





 pretty is it ? :)




ODM mari ! Comell :D


Pehhh..boleh naik sawan aku kalau dapat jam macam ni . SUMPAH tak cari lain lahh :D Haha. Tapii .. aku tahu nie semua impian aku yang tak mungkin tercapai ( sedihh ciot >.< ) Kepada korang korang yang pernah nampak , pernah terjumpe , pernah teserempak , penah bertembung , pernah ape lagy .. hehe :P Kalau korang jumpe jam ni ' Hello hello aku naa :D ' Haha 

No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs