LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ini Cerita Saya II




Salamm :) Entry aku kali ni , aku buad video lagy . Hahah :D Tak ada kerja betul lha budak nih >.< Tolong ma masak pemalass ^.^ Hehe ...  Aku tiba tiba dapat idea masa aku tengah duduk duduk main kucing aku , belai belai kucing aku , PAP ! Aku dapat idea nak buad cerita ni . Cerita sedih lhaa :) Ala ala cerita Rashid Sibir . Weewitt >.<

Jadi aku nak ceritakan secara lisan tak boleh , tak ada feel ( cehh =.= ) So , aku buad melalui video aje , baru dapat feel kan sambel sambel tengok video ada background muzik pulak . Pehh ! >.< 

Dan .. korang enjoy je lha video ini OK ! :)





2 comments:

Leelou Blogs