LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Impian ini harus tercapai ! Yeahh :D



Salam ^.^ Yay ! Pagi pagi ni aku bangun awal lagi pukul 6.30 tady :) Malas je online lappy awal awal , sebab ma aku hari ni tak keje . Aha , mau aku online pagi pagi tadi kena bebel ngan ma aku , biasa aku yang bebel bebel dekad sini . Muhaha ! :D


Impian apa pulak yang aku nak cakap nih ? Haa .. impian aku sebenarnya banyak , tapi ini kira dalam wishlist aku paling atas dan dah lama aku nak dan nak . Hehe :D Dah berkurun sebenarnya aku nak cuma ma aku mesti cakap macam ni tiap kali aku mintak benda tu dekad die . '' Kau tu pempuan , buad cara pempuan , kau tak payah jadi macam adik kau tu '' Ok , korang dapat guess tak apa sebenarnya aku nak ? Haha :D


Mesti aku nak benda benda yang lelaki nak kan kan ^.^ Actually aku ni bukan girl girl sangat , nak main patung lha bagai . Kalau ada patung pun aku mana ada tedi bear semua . Mengarut lha semua tu =.= Aku cuma ada patung lembu dengan katak je . Haha :D Patung katak aku tu besar aku wehh >.< Beli dekat Pasar Payang , Kuala Terengganu . Tade lha mahal , RM60 je pun . 


Yes ! Cik Fara dah start cite patung . Wakaka :D

Ok ok . sambung yang tadi . Sebenarnya aku nak benda ni lhaa :)


PlayStation 3 ! Haha :D Aku tak nak pun yang ni , kan ada yang baru lagi keluar ^.^



Ini dia ! XboX 360 slim :) Yeah ~ yang ini lha aku nak nak nih :D


Dan benda benda inilah yang buad ma aku bising bising dekad telinga aku ni , sampai aku dah boleh hafal apa yang die nak bebel . Haha :D Gilaa terror seh aku . >.<  Ma aku cakap aku ni tak macam perempuan , semua benda yang memang lelaki suka aku suka . Oh well , anak abah kan :) Hehe :D

Apa ? Mintak bapak aku ? Aishhh =.= Lagi dia tak nak layan aku punya . Kalau aku mintak jawapan yang confirm confirm dia bagy , '' kau simpan dued lepas tu kau beli apa kau suka '' . Haa ... bila masa aku nak simpan dued ? Belajar nurse nanty lha ! Yay ^.^




Kalau boleh aku nak main game tiap tiap hari ^.^ Memang sempurna lha hidup aku kan kan :P Tapii aku tahu , kalau aku jalani hidup macam tu , sampai bila bila aku tak belaki ! :D Hahaha ..


2 comments:

Leelou Blogs