LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blood : The Last Vampire



Salam :) Hey guys . Korang pernah tengok cerita Blood : The Last Vampire ? Yes , ini cerita pontianak . Best gile ! :D Aku dah banyak kali tengok cerita ni .  Last tady aku baru tengok dekad Astro Citra .


Bagi yang tak pernah tengok , cerita ni mengisahkan seorang perempuan Jepun , dia ni half vampire half human . Dia cuma ada satu tujuan je , untuk cari Onigen ( syaitan jahat , aku rasa lha >.< ) yang bunuh ayah dia masa dia kecik lgy . Lepas tu kalau korang nak tahu lagy tengok lha cerita ni ok :)


Ini sinopsis cerita tu sikit .

A vampire named Saya, who is part of covert government agency that hunts and destroys demons in a post-WWII Japan, is inserted in a military school to discover which one of her classmates is a demon in disguise.

Action , Horror dan Thriller . Yeah ~ Kalau korang jenis 'alergic' dengan darah , tak boleh tengok kepala hancur , anak tekak kena tikam dengan pedang samurai , baik korang tak payah tengok . Haha :D, takut lha ada muntah lha , loya bagai lha .  Gila real kot  >.< Aku sendiri pun ngeri je bila tengok aksi aksi tikam tikam tuh . Darah tak apa lagy . Huuu ~




So , nanty korang ada masa dan peluang tengok lha tau tau ^.^ Aku beriye riye nih suruh korang tengok :) Semangat nih :D



P/S : Aku ada jugak tutup tutup mata dekad part part yang aku tak sanggup tengok . Kesian wehh >.<  TAPI tak lama aku tutup , kejab je ok ^.^ Haha :D



2 comments:

Leelou Blogs