LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I'll miss my UiTM Dungun :')



Salam readers :) Aku tiba tiba tady terpikir kenangan manis pahit , suka duka aku dekat UiTM Dungun aku tuh :( Entah kenapalah , tapi yang penting aku rasa hati kecik aku ni dah sikit sikit mula merindukan UiTM ni .


Actually , ahad ni aku nak gerak pergi UiTM Dungun dengan ma dengan bapak aku . Aku nak pergi HEA nak mintak borang tarik diri . Aishhh =.= Kenapa tiba tiba berat hati aku nak tinggalkan UiTM ni? Ye .. memang banyak kenangan aku bersama kawan kawan aku yang terlebih sporting ^.^ Aku sayang sangat sangat dekat dieorang .


Even waktu aku susah dieorang lha yang banyak tolong aku dan bagi semangat :) Terima kasih , Mysara , Myra , Umie , Daia , Fara n Anum :) Korang lhaa kawan aku paling best pernah aku kawan ^.^





Sepatut ada 7 orang semuanya , seorang lagy Fara , tade :)



Umie dan Daia ( tak pernah berpisah ^.^ )



Halaa .. pantaii :)



Aku photographer yang tak bertauliah :)



Ok .. First time nak pegi buad Kad Matrik ! Hoyeh >.<




Aku lha lagy photographer nye :D


Yes ! Waktu ni aku tak terlibat . Haha :D


Ignore my fuckin stupid face :)


Teluk Gadung : Tempat aku dan kawan melepaskan tension :)




Masa MDS . Hate MDS , damn =.=


Yeah , tunggu penceramah tak sampai , kita lensa lensa kejab :D


Ok SUMPAH ! Aku suka gambar ni . Cute sangat korang walaupun separuh :)

No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs