LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Success !



Salamm ! Selamatt pagii :) Aku na bebel ape pagii ni yee ..Ape? Takpayah bebel? =.= TAK NAK ! Nak bebel gak =.= Sebenarnye aku na share feelinn aku membuak buak nii . Wow wow ! Aku tak gilee lahh sengall .. Ewahh .. belum pape lagy dah cakap aku gile huha huha pagi pagii nii . Eh ehh ..ape aku ngarut ngarut jauhh jauh ni? Aishhh =.=

Okla oklaa ..straight to the point . Sebenarnye pada tarikh 30/11/2010 aku telah mengeCEK ( hehe ) result temuduga SPA8 aku . Alhamdullilah syukur nikmat rezeki Tuhan bagi dekat aku , akhirnye aku diterima untuk pergi ke Latihan Jururawat Separa Perubatan Bertaraf Diploma :D Horayyy !!! Bahagia nye aku mase tu Tuhan je tahu camne nak describe feelin feelin akuu tu . HEHE


Ha? Sekarang aku buad ape? Sekarang ni aku tengah makan roti . Lalala ~ Okla , tanak buad lawak bungukss =.=   Aku ni student UiTM Dungun, Terengganu. Dan course yang aku amet dekat sana adalah Tourism Management . Orang cakap course ni best , boleh jalan-jalan waktu belajar and mostly budak budakk senior yang dah sem 5 atau 6 tu akan dihantar praktikal kat kawasan kawasan atau tempat tarikan pelancongan . Tapi kalau korang korang tanye aku kenapa aku tak nak teruskan course ni sebab ...... SUMPAH tak best ! =.=  Nak naness rase kalau aku teruskan jugakk pembelajaran aku kat sana. Sobs ( emosi plak =.= )






Actually bukan ape ..mase aku isi borang UPU lepas result SPM keluar bulan 3 ( 2010 ) dulu , first choice aku , aku memang trangg tang tangg aku pilih Diploma Kejururawatan ok ! Bukan Renjer Hutan . Gilakk ke =.= Pelancongan ni aku isi buduh buduhh je :P Yelahh..mana taknye , bunyi pun macamm interesting je. Terus jiwa aku ni jadi haru biruu . ( Cewahhh >.< ) Tup tupp , result UPU keluar bulan 5 tu , aku terkezut macam babun




Ape !? Norfarahin ( nama bapak disembunyikan..hehe) telah berjaya melanjutkan pelajaran ke IPTA , kos yang berjaya ditawarkan adalah Pengurusan Pelancongan . Dalam hati aku cakap mase tu 'Wehh wehh ..cop ! Ape nii ? Kos ape ni ? Aku ade pilih ke ? Aku macam tak pecaye je wehh '? ( Buad-buad lupe lahh kunun kunun :P ) Aku bersyukur sebenarnye dapat tawaran sambung kat IPTA , tapi kos nii .. nii . Arghhhhhhhh !




Lepas tu nak tak nak aku kena pegi jugak. Sobss ...aku tak nak lepak dekat rumah lama lama , bosan lahh ngekk =.= Pada mase yang sama aku teringin jugak rase jadi budak nerd nerd nii . Kikikiki >.< Budak U katekan . Susahh oh nak dapat title macam tu . Setakat dapat IPTS , mane ade orang na pandang , mende senang apply kan walaupun result macam bubor :P Heh .. aku dah stat ngarut =.=


Haa..panjangg lebar jugakk aku bebel kan . ( Ater sebenonye teman malas nak cerite panjang , teman tengah main game nii haa :P ) So sekarang ni aku dah semakin hampir dengan hala tuju sebenar aku , aku rasa aku tak akan pandang belakang . Wuuu .... ( ayat nak powerr je  :P ) Bila aku dahh start training nanty aku citela sikit perkembangan aku kat korang ekk . Tapi tak janji la sebab nurse ni kan bizi bizii ohh lala . Kahkahkah ! :D Aku telah sampai ke menara gading !!!


No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs