LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Staffnurse 2014 ! Alhamdulillah :D



Alhamdullillah .. Aku bersyukur sangat dapat ditawarkan pelantikan jawatan tetap Jururawat Gred U29 :) Tak sia-sia selama 3 tahun aku tempuh susah payah , suka duka dekat kolej aku belajar , Kolej Kejururawatan Kuala Terengganu . Terima kasih sangat aku ucapkan pada Pengajar , Staffnurse Klinikal yang banyak sangat-sangat membantu aku dengan kawan yang lain ... Tanpa mereka aku rasa aku memang tak reti nak suntik orang , tak reti nak tolong orang , macam macam lah tak reti . Hahaha !


Aku tak terfikir boleh jadi sebahagian dari warga penjawat awam ! Sumpah , dulu masa aku dekat UiTM aku masih tercari-cari lagi profesion aku , sebab tu aku main main , exam halal berhalal je dekat UiTM tu sebab aku memang tak nampak keje ape dengan kos yang aku amet tu , n dengan aku yang pemalas nak belajar benda yang macam , errr .. tahla aku ni slow learner kot thats why aku pikir macam tu kot -_- 


Tapi aku sangat tabekk lah member-member yang sekelas dengan aku dulu dekat UiTM , boleh go sampai Degree :D Korang pembakar semangat aku untuk ambek Degree dalam nursing pulakk , naikkan pangkat dan gaji , wahaha ! ( oke ni dah riak nii ... Astagfirullah )


Ape-ape punn , aku tersangat gembira , sedih campur campur , takut tak sabar , n tahlaa , macam-macam lah . Oh aku lupa nak bagitahu korang , aku dapat posting dekat Selangor ! Haaa .. jadi orang Selangor lahh aku sekarang . Yelaa , aku suka , tapi ade jugak yang tak suke aku dapat sane . Aihh ~ Tak apelaa , kalau busy sangat pun hospital dekat Selangor tuu , aku tak kesah , awal-awal ni , kutip pengalaman tu yang penting . Cukup 3 tahun sah jawatan aku nanti , aku mintak transfer ye yang berkaitan tuu , ahak hakk >.<


P/S : Korang doakan aku dapat hospital yang tak thriller sangat yee :'( Huu , takutt ~ 17 hb Feb 2014 bermulaa new life Missfara Mooberry :D 


Bai !







No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs