LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kerinduan Selepas Tamat Pengajian Diplomaa :')




Assalammualaikum semua :) 

Lamanyaa aku tak bukak blog , update entry bagaii . Kesiann , rindu aku dekat blog aku sampai kena Malware lagi -_- Jahat betul . So , hari nii aku dah nak start upgrade macam-macam blog aku . Muahaha !


Tup tupp .. selama aku tak bukak blog aku nii , aku teringin nak announce kat korang semua , aku dah tamat pengajian aku ! Yehaaa ! :D:D Gembira siott , macam kejap jek 3 tahun tu , tapi kejap-kejap pun macam-macam pengalaman pahit,manis,masam mencuka aku dah hadapi . Ya Allah , syukur sangat :')


Dan sekarang aku duduk dekat rumah dan tanam durian yang entah bila nak berbuahh . Kihkih >.< Aku pengganggur tegar jelaa , tunggu surat posting aku actually ^_^ Rasa tak sabar nak bekerja pulakk . Ahakk


Waa .. macam mana lah rasa jadi seorang penjawat awam yang berdedikasi , dihormati , disanjungii ( hamboiii >.< ) In Shaa Allah , kalau nak jadi terbaikk cenggini cenggini aku kena lah usaha keras , fokus kerja kan .. tak gituu :P


Oh , sebelum terlupaa aku sekarang bukanlah mengganggur habiskan duit mak bapak aku , tapi aku usaha jugak majukan diri aku walaupun duduk dekat rumah goyang kaki kucing .. err .. krik krik kriik -_-

Aku buat bisness sekarang babe >.< Waa , pandainyaa anak dara ni cari duit , anak sapelahh nii , ahakk hakk . Bisness aku takla semaju usahawan kat luar sana , dan takla dapat income beribu-riban macam orang yang keluarkan modal yang beratus-ratus tu tapi Alhamdulillah income tak banyak tapi aku puas hati sebab hasil dari usaha aku sendiri * wah ayatt kau nokk *

Oleh sebab dan kerana korang dah TERBACA pasal bisnes aku so , tak salah kan kan kalau aku promote produk yang aku jual nii , eheee :D 


https://www.facebook.com/mooberrysupplement



Haa , korang boleh klik klik link aku tu , dan like lah ye page tuu ^_^ Follow pun boleh laa . Kalau korang ada masa bacalah tentang produk yang aku jual tu , kalau tak minat kena baca jugakkk ! ( hoho paksee :P ) Tak apa , baca je dah cukup , kalau nak beli tu atas hak masing-masing kann , tak kan aku nak paksa-paksa kerat jari korang suruh belikan . Eheh . Sudahh , aku taknak merepek dahh , nak explore-explore lagi setting blog aku ni . Pening jugakk . 



Baii :D :D


1 comment:

Leelou Blogs