LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Minutes Survey ^.^




Instruction : Once you are tagged, answer all the questions honestly. No lying or cheating.



Person who tagged : irna darini (ena) :)
Starting time : 8. 05


Name : fara , rara , moo moo ^.^
Full name : NORFARAHIN BINTI MUHAMAD MOHTAR
Sibling(s) : 4
Eye colour : brown
Shoe size : 5 untuk kasut , 6 untuk sandals , heels , wedges:)
Hair : penkid ? Bhaha !
Height :157 cm :) dan tak akan tinggi sampai bila bila dah :(
What are you wearing right now : brown t-shirt and kain batik . Wah ! :D
Where do you live : Bandar Bera ,PDM , hehe >.<
Favourite number : 7
Favourite drink : teh O beng :) + limau ais
Favourite month : Januari ^.^ Tak sabaa na tunggu orang bgy hadiah . Wakaka ! :D
Favourite breakfast : tak sempat na breakfast , kalau sempat pun minum air suam je . Sobss :'(



******-Have you ever-******
Broken a bone : takkk
Been in a police car : tengok je penahh :)
Fallen for a friend : biasa lha tuh >.<

Fallen for a guy/girl in a short period of time : masa muda muda dulu je :)
Swam in the ocean : tempat belajar depan laut pun tak ada napsu nak berenang situ =.=
Fallen asleep in school : jangan cakap lha , memang selalu . kira part time lha tu kat sekolah dulu . Haha !
Broken someone's heart : Yea ! Aku kejamm . Bhaha ! :D
Cried when someone died : Harus tapii tak boleh sangat nanty seksa mayat , kesian dia :'(
Sat by the phone all night waiting for someone to call : Selalu paksa je orang kol , tak payah tunggu , buang masa ! Haha :D

Saved e-mails : Bukak email pun 6 bulan sekali . Wah ! Macam buad appointment doktor . Bhaha !
Been cheated on : Ada lha jugak secara live dan secara tak live . Haha :P

******-What-******
Your room looks like : Macam bilik pengantin , Ewahh >.<
What is right beside you : kucing :)
What is the last thing you ate : Nasi Goreng abah buad :D 



******-Ever Had-******
Chicken pox : tak kena lagy . Chicken Chop ada tak ? Bhaha ! :D
Sore throat : ikut musimm :)
Stitches : takkk
Broken nose : hidungg aku penyek . bhahah !

******-Do You-******
Believe in love at first sight : Entahh . Takk takk .
Like picnics? : Kalau piknik tempat nyamokk aku tak like . Haha !



******-Who-******
Who did you last yell at? : sayang saya . Haha :D
Who was the last person you danced with? : buruk bebenor kalau aku dance dance shake shake . Wohoo ! >.<
Who last made you smile? : sayang saya lagi . Haha :D

******-Final Questions-******
What are you listening to right now? : Azan Isyak :D
What did you do today? :
 Berblogging , berfacebook , bermesej , bershoping dengan Fiza Akha , berlepak dirumah Farah :)
Are you the oldest? : takk . no 3 lhaa -.-
Indoors or outdoors? : more to indoors .



******-Today did you-******
Talk to someone you like? : tak ada pun
Kiss anyone? : tak lagii .
Sing? : suara tak sedapp
Talk to an ex? :kalau beliau kol lhaa
Miss someone ? : ye dan ye :)
Eat? : tunggu ma balek beli Tom Yam . Wuuu ~

******-Last person who-******
You talked to on the phone? : member polytech premier JB . Haha :D
Made you cry? : ade lha , ade lha . Haha :D
Went to the movies with? : kawan UiTM Dungunn ^.^
You went to the mall with? : parents sama kawan UiTM
Who cheered you up? : kawan kawan yang tak fake . Bhaha !



******-Have you-******
Been to Mexico? : tak ingin pun pegi =.=
Been to USA? : tak nak lhaa .

******-Random-******
Have a crush on someone? : wajib lha :D
What books are you reading right now? : tak ada buku , semua dah masuk kotak =.=
Best feeling in the world? : tak dapat nak describe
Future kids name? : tak lagii .
Do you sleep with a stuffed animal? : ye ^.^ Kucing saya yang comel :D
What's under your bed? : tilam lamee
Favourite sport(s) : WWE , Hahaha :D
Favourite place : banyakk ,
Who do you really hate? : tak akan na bagitahu pulakk =.=
Do you have a job? : lepas belajar nanty konfem dah jadi nurse :)
What time is it now? : 8.49 pm



* With however long it took you to complete this, post as "My _____ Minutes Survey" and tag 15 people







P/S : Actually aku tak pandai tag tag orang nih , tak sampai 15 pun . Baru first time kot tag orang . Haha :D Sorry sangat sangat dekad mereka yang aku tak tag . Maaf ! Aku memang failed bahagian nih =.=

3 comments:

  1. Aiseyh, diTAG la plak..
    HAHA.. btw, Thanks naa.. ;)

    ReplyDelete
  2. tanak lebar abesss tag ni . -.- . demi ko aku jawab . ko tggu dendam aku dtg nnty .wek

    ReplyDelete
  3. ZWAN : hehe :D betul lha TAG ni ye ? yay ! ^.^ samasama :)

    ATIE : haha :D metaceh yunk ^.^ jawab tau tau >.<

    ReplyDelete

Leelou Blogs