LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Echanted - Apabila Dunia Fantasi Menjadi Realiti !

  


Hai korang ! Aku suke betul bab ulas mengulas ni . Hehe..Korang tahu tak cerita Echanted? Ala, cerita ni ade main dekat channel Disney kat Astro :) Takpun, HBO ke , Star Movies ke, mane-mane jelah haa . Aku suka cangat cerita ni sebab die adventure tau. Watak-watak dalam tu cute cangat ^.^ Kepada korang girl-girl yang suke berangan na ade 'Prince Charming' tu , sila-silalah tengok cerita ni ok ! :D 






Apa apa? Aku banyak cakap pasal cerita macam ni ? Haa?So what? Entry aku kan ngekk ! :P












Heyh hooo ! Lupa pulak . Aku ni kan pengkritik yang berpengalaman , so tak salah kalau lepas ni aku kritik kritik .... Lalalala ~~ :P 
Lagi satu sebelum aku hilang kewarasan aku , heh , siapa-siapa impikan 'Prince Charming' tak ? Angkat tiak ramai ramai ! Huha ! Gotcha >.<






  kacak ! loike :D




Okay , nanty korang tengok lah movie ni . Kalau tak jumpa dalam tv korang boleh tengok kat you tube je , zaman dah moden kan kan :P Tapi kena tengok satu satu lahh . Heheh ~ 









                                                                    oh ohh , dinner ^.^





                                                                     ball night :)




Psst ..psstt .. nak tengok video ni klik sini eh ^.^  Echanted

No comments:

Post a Comment

Leelou Blogs